20.43


Passade på att ränna lite på stan efter jobbet, då det var ett tag sen sist. Köpte nya kläder, underkläder och sedan dessa underbara dofter från Victoria's Secret som luktar så himmelskt gott! Stod och velade ett tag, men tillslut bestämde jag mig för Such a flirt och Enchanted nights. Tycker VS dofter luktar superfräsht så de kan man aldrig ha för många av, haha.


Annars då? I lördags var det den 17 maj, vilket i sin tur innebar jubileumsfest med jobbet. På dagen samlades vi på skälby för att ha brännbollsturnering och på kvällen blev det prisutdelning och mat i logen. Himla mysigt! Förade gjorde vi innan hos becka, så det var inte speciellt långt vi behövde cykla sen på kvällen för att komma fram, vilket var en jäkla tur då man inte blir så väldans smidig med en gnutta alkohol i kroppen (hehehe). Kul var det i alla fall och nästa fredag är det dags för fest igen, dock endast med teamet denna gången. Har en känsla av att det kommer att bli riktigt kul!

Nöjd kille med sina neonstavar

Agerade fotölj åt två tröttkepsar

Snodde elles öl och tog en bild bara för att det såg så somrigt ut. Hatar dock öl så han fick tillbaka den sen på direkten, hahaha


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0