20.43


Passade på att ränna lite på stan efter jobbet, då det var ett tag sen sist. Köpte nya kläder, underkläder och sedan dessa underbara dofter från Victoria's Secret som luktar så himmelskt gott! Stod och velade ett tag, men tillslut bestämde jag mig för Such a flirt och Enchanted nights. Tycker VS dofter luktar superfräsht så de kan man aldrig ha för många av, haha.


Annars då? I lördags var det den 17 maj, vilket i sin tur innebar jubileumsfest med jobbet. På dagen samlades vi på skälby för att ha brännbollsturnering och på kvällen blev det prisutdelning och mat i logen. Himla mysigt! Förade gjorde vi innan hos becka, så det var inte speciellt långt vi behövde cykla sen på kvällen för att komma fram, vilket var en jäkla tur då man inte blir så väldans smidig med en gnutta alkohol i kroppen (hehehe). Kul var det i alla fall och nästa fredag är det dags för fest igen, dock endast med teamet denna gången. Har en känsla av att det kommer att bli riktigt kul!

Nöjd kille med sina neonstavar

Agerade fotölj åt två tröttkepsar

Snodde elles öl och tog en bild bara för att det såg så somrigt ut. Hatar dock öl så han fick tillbaka den sen på direkten, hahaha


Good as hell


Dagens låtberoende. 


Uppladdning


Laddar upp inför träning med havregrynsgröt och riskakor! Ska testa nu ett tag framöver att lägga till mer kolisar innan träningen och se hur min kropp svarar på det. Har hittills bara märkt av goda effekter av det som bl.a. ökad energi och uthållighet, så kommer nog att köra på detta ett tag till och se vad som händer. 

Efter träningen blir det sushi med Emelie. Känns som det var ett tag sedan man var ute och käkade nu så det ska bli riktigt mysigt! 


Mot optikern


På väg in mot stan med mami för att göra synundersökning samt prova lite glasögon. Var ca 4 år sedan jag köpte de som jag har nu, så antar att min syn har förändrats en hel del sedan dess. 

Hoppas att ni får en fortsatt fin lördag!-+Foodie


Så hungrig att jag tror jag tuppar av. Äntligen matdags!07.59

 
Bild från gårdagens ryggpass

Godmorgon på er!
Har haft väldigt oflyt med att uppdatera bloggen på sistone, vilket berott på lite allt möjligt, men nu är jag på g igen! 

Sitter på jobbet för tillfället och väntar på att mitt arbetspass ska börja. Slutar tidigt idag då jag jobbar morgon, så det får blir det en kortis på stan när jag slutat och sedan bär det av mot gymmet. 

Ha en fin dag! 


RSS 2.0