New in

Äntligen fått hem alla mina träningsgrejjor som jag beställt. Happyyyy! 
 
En osminkad tröttkeps-Molly ute på powerwalk imorse
 
Var inne på Intersport i lördags med familjen då lillebror skulle kolla på ett par nya pjuks så passade på att haka på. Då jag har problem med mina knän (löparknä) så passade jag på att be personalen om extra hjälp så att jag fick ett par skor anpassade efter min löpstil. Har sprungit mycket intervaller nu på sistone och då är det extra viktigt att man ser till att ha rätt sorts skor så att det inte blir någon slags felbelastning på foten, vilket är mycket lätthänt. Hur som haver så slutade i alla fall hela besöket med att jag blev ett par dojjor, samt samt inlägg till dessa, rikare! Testade mina nya skor igår på gymmet och OJ säger jag bara, vilken jäkla skillnad det blev! Upplevde sjukt mycket mer stöd med dessa skorna än de jag haft innan, så jag är verkligen supernöjd. Det var utan tvekan värt varendaste krona.
 
Annars då? Har umgåtts med min ännipänni i helgen vilket var supermysigt! Blev mycket snack och trams som vanligt, (haha), så det var välbehövligt. Passade även på att tjuvkika på hennes balklänning som var suuuuperfin! Behöver jag ens påpeka hur avis jag är och hur mycket jag också vill gå på bal igen?!? Så himla fuskigt..
 
Imorse passade jag på att gå en runda med Lisa innan jobbet. Hon kom hem från götet för några dagar sedan så hon har varit mycket saknad, trots det att hon bara varit iväg i några dagar! Bestämde oss för att vi ska pallra oss in till stan på söndag för att sätta oss på något bra ställe och käka samt glutta lite i affärer, så tror att det kommer att bli kanonbra. Hoppas att tiden går snabbt fram till dess!! 
 
Nu ska jag dock ta och krypa ner i sängen så att jag inte är allt för trött imon när jag ska upp och jobba tidigt. Godnatt på er!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0