Fredag


En riktigt trött keps som kryper ner i sängen nu. Har jobbat sent hela veckan bortsett från i måndags så känner mig rätt slitien. Tur att jag har mina små kollegisar som hjälper en att hålla humöret uppe när man egentligen bara vill dunka huvudet i bordet, haha.

Kom hem runt nio-tiden idag och då hade pappa fixat med en hemmagjord hamburgare och pommes som stod och väntade på mig. Han kan om han vill pappsen! Sjukt gott var det verkligen. Har även tryckt i mig lite kexchoklad, bulle och andra godsaker nu såhär på kvällskvisten. Går alltid och käkar när jag är uttråkad, så det fick bli så ikväll, haha. Ska ha vilodag imon från gymmet och samla ihop krafterna, så på söndag kommer jag vara mer än redo för att kötta både ben och intervaller. ;)
 Har börjat märka av att jag blivit både snabbare samt uthålligare i intervallerna så kommer att fortsätta köra på dem ett tag till tills dess att jag tröttnar, sedan lär jag nog byta till någon annan typ av cardio och köra på det istället. Så himla viktigt med variation i träningen, annars är det lätt hänt att det blir tråkigt. 

Nu ska jag ta och krypa ner i sängen, vi hörs! Godnatt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0