Årsresumé 2013 del 2

Godmorgon på er, hoppas att ni sovit gott! 
Tänkte fortsätta skriva på min årsresumé som jag lovade att jag skulle lägga upp förra veckan, (go Molly), så nu kör vi!
 
 
Som jag skrev tidigare så tycker jag att det var de sista veckorna precis innan studenten som var de roligaste under hela trean, pga. alla aktiviteter som var då. Rent pluggmässigt var det dock ett rent helvete och veckan innan balen var helt kaos. Men om man ska bortse från det, (hahaha vilken dramaqueen jag är), så var allt verkligen på topp. Blev några utgångar hit och dit och dagen innan pubrundan hjälpte mitt egna frisörproffs ännipänni mig att förlänga håret! Blev supernöjd, men jeeesus vilket pyssel det var med det alltså! 4h tog det innan allt "satt på plats" så ni kan ju tänka er själva hur trötta både jag och Anna var sen efter det (TACK FÖR HJÄLPEN PÄNNI!).
 
Hade från början inte tänkt gå på pubrundan, men ångrade mig i sista sekund vilket var en jäkla tur för oj vilken kväll! Har nog aldrig sett så många fulla människor på ett och samma ställe så det var verkligen kaos, hahaha. Ångrar inget från den kvällen faktiskt, hur mycket det än spårade. 
Några dagar efter pubrundan var det dags för balen. Alla var verkligen så sjukt megafina i sina balutstyrslar och håruppsättningar, så det var nästan att man fick en liten tår i ögat. Hade det supertrevligt även om kvällen ballade ur lite den också, hehe... Är ingen gå-i-högklackat människa, vilket resulterade i att jag sprang runt barfota den största delen av kvällen. Big mistake. Råkade kliva på en hel del glasskärvor som låg utspridda lite här och var, så mina fötter dagen efter var ju inte så jättefina om man säger så. Men antar att det är sånt man får ta, hade riktigt kul i alla fall och det är ju det som är huvudsaken. En minnesvärd dag och kväll som jag sent kommer att glömma. 
 
Åkte någon vecka efter studenten iväg med familjen på semester till Danmark och Tysklad, vilket var väldigt skönt. Kom hem och började jobba på en skönhetssalong, eller vad man nu ska kalla det, där jag stod i receptionen, samt hjälpte till att svara i telefon, ringa upp kunder, etc. Agerade även barnvakt till mina busfrön till kusiner. Om ni visste hur mycket spring de pojkarna har i sina ben! Var helt slut sen efter det, haha. 
 
 Många sena nätter med x-antal utgångar
 
 
 Alltså den kvällen som denna bilden är togs. Så. Jävla. Perfekt. Vet inte hur många gånger jag och Anna suttit och snackat om hur mycket vi skulle vilja spola tillbaka tiden och göra om just denna utgången flera gånger om. Helt oslagbart. Saknar det verkligen. 
 

 
Tror banne mig att det får la bli en del 3 på denna årsresumén, annars kommer detta nog att bli världens längsta blogginlägg, haha. 
 
Nu; maaat! 
Ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0