7 juni

Som flertalet redan påpekat; oj vad jag är dålig på att uppdatera min blogg, haha. Aja, vad ska man säga life happens och det känns som att det är fullt tempo hela tiden. Förra veckan var det 3/4 dagar som jag jobbade 12h pass, så hela min dygnsrytm spårade rätt mycket. Kan säga att jag varit rätt död efter det, så en långhelg med ledighet som jag har nu sitter inte helt fel! Har inte heller hunnit med att träna någonting, möjligtvis gått någon kortis kvällspromenad och ätit skit (haha) men det har varit rätt skönt att ha en sån vecka med faktiskt! Dock har jag märkt att min mage inte riktigt gillat detta så speciellt mycket, har varit svullen och haft ont i den väldigt mycket så ska åtminstone försöka käka lite bättre veckan som kommer så får vi se hur den reagerar.

Igår hjälpte bästa annipanni mig sätta i löshår så nu är jag långhårig igen, precis som förra sommaren. Hon är så duktigt så min lilla frisör!

Idag har jag planerat att ta mig till gymmet om jag nu någonsin kommer palla kliva upp ur min sköna säng, haha, sen ikväll blir det reunion med ett par väldigt saknade tjejer på Öland hemma hos Fridus! 

Hoppas att ni alla får en fin helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0