Viva la France


Efter 5 dagars resande genom Tyskland med vissa små stopp är det äntligen dags att ge sig vidare ner till Antibe och Franska Rivieran! Ska bli så skönt att slippa åka fler mördarsträckor i bil, känns som att jag har nog av det på ett rätt bra tag nu. 

Här nere ligger temperaturen på ca 30 grader, så det skiljer sig en hel del från hemma där jag dessutom har hört att det har både åskat och regnat (??). Rätt skönt att slippa faktiskt om jag ska vara helt ärlig, saknar dock alla vänner där hemma, men vi ses ju igen om en vecka!

Vin, musik, midsommar

Haft en mysig kväll med fina vänner, men nu är det dags för egentid. Hade egentligen behövt gå en runda för att rensa skallen, men tror jag är lite för trött för det, plus att det är kallare ute än vad man tror. Sitter istället och sippar lite vin samt äter choklad och lyssnar på musik. Fungerar väldigt bra det med. Jobbade min sista dag idag på jobbet så nu står semestern för dörren. Ska bli skönt att komma bort från vardagen ett tag, tror jag är i rätt stort behov av det så som det ser ut just nu. Känns som att allt alltid ska kaosa under sommaren av någon anledning...

Ha en fin midsommar med er!

Student 2014

Min fina pärla som tog studenten igår. <3

Imon kör vi för sista gången i år!


PWPassar på att ge mig ut och vandra innan solen går ner helt. Föredrar egentligen att gå när det är mörkt av någon konstig anledning, så nu fick det bli lite omväxling. Sjuk hur varmt det är ute fast än klockan är åtta på kvällen. Ett äkta tecken på att det blivit sommar med andra ord! Ska börja dra mig hemåt nu, sedan blir det dusch, glass och PLL! Återupptog mitt tittande för någon dag sedan och nu kan jag helt seriöst inte sluta titta. Låter kanske överdrivet, men den serien är verkligen beroendeframkallande om något! Så braaa. 

Imon är det dags för jobb tidigt som vanligt. Kommer att kännas extra tungt efter tre dagars underbar ledighet, men samtidigt lite skönt endån att komma tillbaka till de vardagliga rutinerna. 

Ha en bra kväll!

Yesterday


Såhär mysigt hade vi det på ölandet igår. Tack för en riktigt bra kväll!
7 juni

Som flertalet redan påpekat; oj vad jag är dålig på att uppdatera min blogg, haha. Aja, vad ska man säga life happens och det känns som att det är fullt tempo hela tiden. Förra veckan var det 3/4 dagar som jag jobbade 12h pass, så hela min dygnsrytm spårade rätt mycket. Kan säga att jag varit rätt död efter det, så en långhelg med ledighet som jag har nu sitter inte helt fel! Har inte heller hunnit med att träna någonting, möjligtvis gått någon kortis kvällspromenad och ätit skit (haha) men det har varit rätt skönt att ha en sån vecka med faktiskt! Dock har jag märkt att min mage inte riktigt gillat detta så speciellt mycket, har varit svullen och haft ont i den väldigt mycket så ska åtminstone försöka käka lite bättre veckan som kommer så får vi se hur den reagerar.

Igår hjälpte bästa annipanni mig sätta i löshår så nu är jag långhårig igen, precis som förra sommaren. Hon är så duktigt så min lilla frisör!

Idag har jag planerat att ta mig till gymmet om jag nu någonsin kommer palla kliva upp ur min sköna säng, haha, sen ikväll blir det reunion med ett par väldigt saknade tjejer på Öland hemma hos Fridus! 

Hoppas att ni alla får en fin helg!

RSS 2.0