Årsresumé 2013 del 1

Alltså fyskäms på mig vad jag är dålig på att hålla det jag lovar när det handlar om att uppdatera bloggen. Tur att jag har en annapanna som påminner mig när det verkligen behövs, haha!
 
Här kommer i alla fall början på min lilla årsresumé av 2013!
 
 
Nyår 2012-2013. Väldigt mysig kväll som spenderades hemma hos annapanna med god mat och trevligt sällskap. Tolvslaget spenderades dock vid en busshållplats på grund av att vi struntade i våra planer som vi hade haft till en början, men kul hade vi endån, haha! 
 
Under jullovet gick det upp för mig att "just det ja, jag har ju fan körprov om några dagar!" så det blev till att panik-nöta körskoleboken för mig lite där (bra molly.....). Körde upp gjorde jag sedan i världens snökaos. Utan att överdriva det minsta. Hastighetsskyltarna var helt täckta med snö, det gick inte att se några linjer på vägen, det snöade utav bara satan och när jag skulle backa runt hörnet så höll det på att gå åt skogen bara för att jag inte såg vart diket var. Som tur var lyckades jag ta mitt älskade körkort i alla fall och svävade omkring på moln resten av dagen. Helt obeskrivlig känsla!
 
 
 
Året fortsatte bra och någon gång i slutet på januari (tror jag att det var i alla fall?) så åkte vår lilla klass iväg på äventyr till Berlin. Himla fin stad det med många sevärdheter att titta på och mycket shopping. En dag när det var planerat att vi skulle spana in lite olika museum passade jag, Frida, Agnes och Ellen på att smita iväg och slutade efter mycket om och men upp på något som kan ha varit ett av de mysigaste fiken jag varit på. Jätte fräscht ställe, verkligen!
 
Utöver detta blev det som tidigare nämt massvis med shopping (hellllllo primark!!<3) och en kväll passade vi på att fira fillan som precis fyllt nitton. Detta gjorde vi på Hardrock Café och alltså herre mina smaklökar vilken jävla god mat de har där alltså! Måste käka där igen, helst inom en snar framtid!!
 
 
 
På vägen hem från Tyskland stannade bussen på världens konstigaste ställe mitt ute i ingenstans (??) och ingen fattade någonting. Vi fick någon timma på oss att gå runt och se oss om innan bussen skulle köra. Och ja, vad ska man säga egentligen? Så sjukt konstigt ställe alltså att det nästan är komiskt. Rätt mysigt var det dock, men som sagt väldigt skumt, haha. Tänk er en gigantisk jätte marknad a la old style fast inomhus med en skridskobana, hundratals olika sorters marmelader, gamla toaletter med ett snöre vid sidan om som man var tvungen att dra i för att kunna spola, automater med tandborstar (???)... Aa, ni fattar grejen.
 
Ju närmare sommaren kom, desto fler utgångar blev det och mitt i allt kom studentmössan och plötsligt fick man som en uppenbarelse att shit... det är inte långt kvar nu.  
 
 
 Del 2 av årsresumén dyker upp någongång under nästa vecka! (jo, denna gången gör den faktiskt det, haha). 
 


Annars då? Känns som att det redan hunnit hända så sjukt mycket nu bara under de första veckorna under 2014 att jag inte riktigt vet vart jag ska starta. Jag har börjat jobba på Telenor och kommer under den kommande veckan ha min sista faddringsperiod, sedan kommer jag förhoppningsvis vara färdigutbildad och redo att börja jobba mer självständigt i det team som jag blivit utplacerad i. Har verkligen hamnat i världens härligaste utblidningsgrupp och blivit otroligt väl bemött av de som jobbar här så det är egentligen inte så konstigt att det känns som att tiden har gått så galet fort. Man blir verkligen som en liten familj, så att behöva skiljas från alla nu efter denna veckan kommer att bli skittråkigt. Tycker om alla så himla mycket, men förhoppningsvis kommer vi att stöta på varandra en hel del endån. 
En afterwork har vi redan hunnit med och jag kan säga att jag aldrig mer kommer att varken köra eller låta bli att dricka om vi ska köra på ytterligare en, hahaha. Galna människor. 
 
Har trots att jag börjat jobba även hunnit med en hel del promenader med Lisa. Så himla glad att jag har den människan i mitt liv. Hon är bäst.
 
 
Födelsedagsfirande av Felicia och Agnes som båda fyllt 20. Kul att träffa alla igen!
 
 
Åt sushi för första gången tillsammans med fina jobbarkompisar. Smakade det konstigt? -Ja. Var det gott? -Ja. Har jag fått sug efter det igen? -Ohja..
 
 Afterwork på Oleary´s (innan allt spårade)
 
Inga kommentarer, hahaha. Knäppa jobbarkompisar
 
 Mysig vinkväll hos becka med mycket skratt, god mat och skitsnack
 
 Avslutar med en bild från Lukas överraskningsfest som förövrigt var riktigt grym! Så fina att man nästan får en liten tår i ögat. Gosisar!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0