-
UppvaktningBlev firad av mina fina i onsdags med sång, paket och god mat. Så himla lyckligt lottad är jag att ha så fina vänner. Tack så jättemycket för all uppvaktning och för den fina presenten. Ni är bäst. <3 

Idag vankas det teamfest med jobbet, är riktigt taggad. Kommer att bli super! Jag och Elina har spenderat i princip hela veckan med att planera våran jävla tårta, haha, som vi ska fixa med hemma hos elle. Ska försöka komma ihåg att ta kort på den sen, men har en känsla att den kommer att bli ett riktigt mästerverk med tanke på hur otroligt konstnärliga och kreativa vi båda är av oss (fett oklar fakta). 

Nu ska jag försöka ta mig ur sängen och på något vänster försöka klura ut vad jag ska ha på mig ikväll, sen blir det duschen nästa! 
Hoppas att ni alla får en fin dag! 


MondayHar haft en jobbig dag så blev ingen träning efter jobbet utan drog direkt hem till Lisa för lite mys med mina favvisar. Så himla bra dessa människor. <3
Borgholm


Hänger på Öland, käkar glass och njuter av det fina vädret! 


Gårdagens uppladdning


Gårdagens uppladdning innan gymmet. Första gången jag testade på Black Lines BCAA och my gosh vad god den var! Måste lätt beställa hem en burk! Kan inte heller ogilla att allt fler hälsokost butiker börjat sälja Questbars, lätt godaste proteinbarsen som finns på marknaden som man dessutom står sig på ett tag. White Choclate Rasberry är utan tvekan favoritsmaken. Så. Jävla. God. Skulle typ kunna trycka i mig 10 sånna på raken, haha! Perfekt att ha med sig i väskan i fall det skulle börja kurra i magen.

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sedan bär det av mot jobbet. Önskar er en trevlig dag!


19/8


Började morgonen med att vakna på fel sida, så blev till att ta sig ordentligt i nackskinnet, klunka x-antal koppar kaffe + käka gröt och sedan bege sig till gymmet. Alltid skönt att komma på andra tankar och samtidigt röra på sig så att man piggnar till. Ska träffa Lisa sedan ikväll efter jobbet så det blir nog en fin dag i alla fall! 

Efter träningen ska jag försöka hinna in till stan och fixa med några småsaker, sedan bär det av till jobbet som vanligt. 


Strand
Hade en sjukt rolig kväll på strand i söndags! Spårade rätt mycket (haha) så mådde minst sagt inte så bra dagen efter men det var det värt. 

 Riktigt bra kväll med mycket trevligt sällskap, tack alla som gjorde kvällen grym!FransförlägningRSS 2.0