Text
- Michaela Forni


Bananpannkakor och sånt
Träffade Lisa idag för att gå en runda runt tolvslaget. Vi passade på att utforska en väg en väg som ingen av oss känner till så väl, vilken leder in i en kohage. Var verkligen hur fint som helst och som tur var stötte vi inte på några kor heller, haha. 

När vi gått färdigt vår lilla runda stack vi hem till Lisa för att göra bananpannkakor. Resultatet blev kanske inte det snyggaste (snarare det fulaste, höhö) men åååååh så gott det blev! Mmm. 


Lide musik åså

Godmorgon!
Vaknade för ungefär en timma sedan så har precis varit uppe och ätit frukost och ligger nu återigen i sängen (livet som student och arbetslös alltså, haha).
 
Funderar på att eventuellt ta mig in till gymmet lite senare i eftermiddag om jag orkar, annars blir det nog en tur på stan eller något annat. Viktigt att låta kroppen vila lite emellanåt också, men det är så jäkla svårt att låta bli att INTE träna. Bästa som finns att pressa skiten ur sig själv ju, haha. Störd, jag vet.
 
Tänkte såhär på morgonkvisten passa på att tipsa om lite låtar som jag lyssnat på rätt mycket den senaste tiden. Upptäckte igår att de släppt Rihanna's nya skiva på Spotify, så den har jag börjat jobba med att lyssna mig igenom. Tycker inte den är lika bra som hennes tidigare, men endån helt okej.
Anyway nu ska jag inte sitta och dryga ut er här med mitt skriveri, haha. Enjoy!
 
 
Grym träningslåt som gått på repeat en hel del i lurarna den senaste tiden
 
 
 
 
 
  
 
 
 
Hade nog kunnat lägga ut ytterligare ett tiotal låtar, men känns som om inlägget hade blivit aningen långt då så tror jag struntar i det. 
 
Nu ska jag ta mig samman och få röven ur sängen, vi hörs!

-
Morgonprommis med en saknad


Catchade up imorse med Lisa för en "pensionärsrunda" då vi snackade om lite allt möjligt. Så himla skönt att bara gå en runda ibland, antingen med en vän och bara snacka eller själv fast med musik i öronen. Som en slags terapi fast bättre. 

Kvällstankar

Oldie. Jag och Lisa sommaren 09. Så småååå vi var, haha!

Det är egentligen sjukt hur sånadär småsaker som egentligen är helt meningslösa helt plötsligt kan vända upp och ner på ens humör och i värsta fall förstöra en hel dag. Små betydelselösa saker som man överanalyserar så pass mycket att det nästan går till överdrift. Sånt suger verkligen. 

Har så mycket tankar i huvudet just nu att det enda jag behöver nu är nog bara helt enkelt att sova. I morgon kommer Lisa hem till Kalmar på besök, så givetvis har vi bokat in en så kallad "pensionärsrunda" (haha). Finns en hel del att prata om som har hänt sen senaste gången vi snackade, dock gör det inte mig någonting, snarare tvärtom så tror jag att det kan vara välbehövligt. Det har hänt så mycket denna sommaren att jag inte riktigt vet vart jag ska börja. En sak är i alla fall säker och det är att saker och ting aldrig blir så som man tänkt sig. 

You see sweat, I see a sexy glowStruntade i att springa en längre sträcka sen i morse då jag redan hade mosat bland annat ben och rumpa tillräckligt i benpressen så det fick bli lite intervaller istället. 8,16 km på 40 min är dock inte helt fyskam det heller och dessutom med 2,5% lutning. Tror det kan vara en av de bästa tiderna jag har haft hittills faktiskt. Höll på att avlida efter 30 minuter men ville köra riktigt slut på mig själv, så de sista tio minuterna sprang jag endast på ren viljestyrka och envishet. När jag var klar såg ut som en (utan att överdriva) tomat sen i fejset och var helt genomdränkt i svett. Precis så som det ska se ut efter ett pass fast ännu lökigare, haha, men så kan det vara ibland. Ju svettigare, desto bättre. ;) 

Nu däremot ska jag snart ta och skjutsa in lillebror till fotbollen. Älskar att köra bil, men måste nog tagga ner med sjungandet till musiken som spelas på radion. Sjöng så mycket igår att jag kände mig hes idag när jag vaknade i morse (haha asså??). Therapy


Upptäckte idag att det var ett tag sedan jag bloggade nu så kör på en liten snabb-uppdatering såhär på morgonkvisten. 

Sitter för tillfället på en spinning-cykel på gymmet för att värma upp lite innan jag ger mig in på vikterna. Tagg! Funderar även på att utmana mig själv på löpbandet då det var ett tag sen sist jag sprang en längre sträcka. Har mest kört intervaller den senaste tiden, dock räcker det för att man ska trötta ut sig rejält samt drunkna i svett, haha. 

Aja, nu ska jag trampa vidare. Hörs! 

RSS 2.0