Hårsnack

Var på besök hos frisören igår då jag lyckats missfärga mitt hår två gånger på raken. Är inte ens förvånad att jag lyckades med det, haha. Första gången blev färgen en blandning mellan albino/gul och andra gången slutade i en katastrof då jag lyckades få håret att bli någon konstig blandning mellan grått, blått och grönt (eeh). Det tog mig ca 2,5 timmar hos frisören för att få håret "återställt", så nu är jag en blandning mellan mörk- och honungsblond vilket känns lite ovant, men jag är nöjd!
 
Det var ett tag sedan jag tog ur löshåret nu och man märker hur det har slitit på mitt riktiga hår och gjort det både tunnare och mer slitet (ångrar dock INTE att jag satte i det). Därför påpekade frisören som fixade mitt hår att det är väldigt viktigt att jag ser till att sköta det ordentligt nu så att det inte börjar "själv-klippa" sig, dvs. att topparna går av.
Efter som att det var ett tag sedan jag satte ihop något slags collage och la ut på bloggen så tänkte jag därför passa på ett litet på mina favorit hårvårdsprodukter i fall det finns någon/några stackare som kanske befinner sig i samma situtation som jag!
 
 
1. Bed Head Resurrection shampoo och balsam - Skitbra produkter om man har skadat/slitet hår som ger ditt hår glans, gör det mjukt samt gör att det luktar riktigt gott. Funkar superbra!
 
2. Moroccan oil - den omtalade oljan som gör håret glansigt, mjukt och starkare. Det kan dock ta en vecka eller två innan man märker något resultat med denna (i alla fall upplevde jag det så). Minus får den för att den är rätt dyr, men oj vad bra den är!
 
3. Macadamia hårinpackning - En hårinpackning som är värd att lägga pengarna på som får håret att se friskt och välmående ut.
 
4. Tangle Teezer - Denna hårborsten är verkligen räddaren i nöden om man har problem med trassligt hår efter att man har duschat eller kanske svårutrett hår i ren allmänhet. Gör så att håret blir hur lätt som helst att reda ut utan att slita på det minsta lilla eller att göra ont. Fattar inte varför jag köpte den här tidigare när jag har vetat om den sedan mer än ett år tillbaka. Dumt dumt. Finns att köpa i många snygga färger!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0