Scones-mastersBlev scones-bakning med Lisa idag, sjukt bra resultat måste jag säga. Vi hade egentligen planerat att åka över till Ölands köpstad, men eftersom vi mofflade (dagens ord, hehe) i oss aningen för mycket så slutade det hela i en matkoma delux version 2.05. Så det blev inte så mycket med de planerna. 

Nu; borsta tänderna, krypa ner i sängen och sätta i hörlurarna. Godnatt! 

Veckan som varit

1. Jag och Lisa passade på att ta en liten pensionärsrunda och gick ner och satte oss på bryggan vid kon. Vattnet var som ni ser på bilden helt spegelblankt och man kunde se botten utan problem. Så himla fint. 

2. Lotta kom och hälsade på nere i Kalmar, så vi var några stycken som gick och satte oss på Krögers och myste. Så kul att träffa alla igen! <3

3. Och så blev det lillebrors tur att få vattenkoppor, haha stackare. Tycker att han blir prickigare för varje dag som går, men det lär avta när som helst nu då han haft det så här i några dagar. Tur att man själv fick det när man var liten så att man slipper få det nu!

4. Tredje gången gillt... Tror jag får ta och börja sortera mina strumpor själv snart, haha.


Sötaste muggen


Laddar upp med kaffe i världens sötaste mugg innan jag beger mig inn till stan med mamma för att kika lite. Kan ju aldrig bli fel! 

Hoppas att ni får en fin lördag!

-Om att älska

 
 
Ska man beställa hem en bok för första gången i sitt nittonåriga liv så kan är det ju lika bra att man väljer bra sådan. Längtar tills den dimper ner i brevlådan! 
 

Everybody lies

 
När man tror att man anar det värsta om något och så visar det sig att allt är värre än vad man trodde. Vad gör man då? De senaste dagarna har allt verkligen varit helt upp och ner. Har kännt mig både lurad och ledsen, men samtidigt arg och orolig. Saker som jag funderat över innan har blivit mycket lättare att förstå, samtidigt som jag lite önskar att jag inte visste något alls.
Helst av allt vill jag bara ha tillbaka sommaren. Känns som om allt var mycket enklare då. 

As your shadow crosses mine

 
We found love in a hopeless place

Ibland är barn klokare än vad man tror
13.20

Började morgonen med en långprommenad med Lisa. Alltid skönt att bara gå och prata. 

Ska snart ta och bege mig in till stan med mami, ska bli skönt då jag känner att jag nog kan behöva koppla bort tankeverksamheten en hel del idag. 

Vi hörs! 

Can I get an amen in this houseeeee?! Haha, bästa bilden


Hårsnack

Var på besök hos frisören igår då jag lyckats missfärga mitt hår två gånger på raken. Är inte ens förvånad att jag lyckades med det, haha. Första gången blev färgen en blandning mellan albino/gul och andra gången slutade i en katastrof då jag lyckades få håret att bli någon konstig blandning mellan grått, blått och grönt (eeh). Det tog mig ca 2,5 timmar hos frisören för att få håret "återställt", så nu är jag en blandning mellan mörk- och honungsblond vilket känns lite ovant, men jag är nöjd!
 
Det var ett tag sedan jag tog ur löshåret nu och man märker hur det har slitit på mitt riktiga hår och gjort det både tunnare och mer slitet (ångrar dock INTE att jag satte i det). Därför påpekade frisören som fixade mitt hår att det är väldigt viktigt att jag ser till att sköta det ordentligt nu så att det inte börjar "själv-klippa" sig, dvs. att topparna går av.
Efter som att det var ett tag sedan jag satte ihop något slags collage och la ut på bloggen så tänkte jag därför passa på ett litet på mina favorit hårvårdsprodukter i fall det finns någon/några stackare som kanske befinner sig i samma situtation som jag!
 
 
1. Bed Head Resurrection shampoo och balsam - Skitbra produkter om man har skadat/slitet hår som ger ditt hår glans, gör det mjukt samt gör att det luktar riktigt gott. Funkar superbra!
 
2. Moroccan oil - den omtalade oljan som gör håret glansigt, mjukt och starkare. Det kan dock ta en vecka eller två innan man märker något resultat med denna (i alla fall upplevde jag det så). Minus får den för att den är rätt dyr, men oj vad bra den är!
 
3. Macadamia hårinpackning - En hårinpackning som är värd att lägga pengarna på som får håret att se friskt och välmående ut.
 
4. Tangle Teezer - Denna hårborsten är verkligen räddaren i nöden om man har problem med trassligt hår efter att man har duschat eller kanske svårutrett hår i ren allmänhet. Gör så att håret blir hur lätt som helst att reda ut utan att slita på det minsta lilla eller att göra ont. Fattar inte varför jag köpte den här tidigare när jag har vetat om den sedan mer än ett år tillbaka. Dumt dumt. Finns att köpa i många snygga färger!
 
 

RSS 2.0