Påsklov, check

Började påsklovet med att få ett infekterat sår precis vid näsan som svullnat upp helt. Svullnaden har även spridit sig runt vänsterögat, så det är ingen vacker syn precis om man säger så. Påbörjade på en pencillinkur idag, vilken förhoppningsvis kommer att innebära slutet för infektionen, men även ingen mer styrketräning och ingen mer spring-tills-du-tappar-andan intervallträning tills dess att kuren är avslutad. Tvingades också ställa in gårdagens utgång vilket sög stenhårt. Blä!

Nu ska jag göra en supersmoothie med ananas, banan och apelsin så ska vi se vad bakterierna har att säga om det. Vi hörs!

 


Anledningen till varför jag inte skulle passa som manikyrist

Oups...


Snö vart man än tittar

Började morgonen med att få 1 ton snö uppblåst rakt upp i ansiktet när jag skulle knata bort mot skolan. Jättemysigt -fast njaa, inte direkt. Tycker att det börjar bli dags för snön att pysa iväg och göra plats för våren nu, det är ju trots allt slutet av mars(!!).

 


Min söndag

Mysfrulle, sänghäng, ett svettigt träningspass och så thaimat på det. En skaplig söndag med andra ord!


Train like a girl

Har sett denna videon flera gånger och kom på nu att jag kanske skulle ta och dela med mig lite, haha.
Tjejen i den är i alla fall helt jävla otrolig och är dessutom bara 17 år! Låt er beskåda och hänföras.
 
Inte avis alls, nejnej...

Scullcandy

Inskaffade dessa hörlurar från Scullcandy igår, då mina andra tyvärr gick sönder. Ljudet är verkligen kanonbra och basen är grym. Nöjd tjej med andra ord!


Vårdrömmar

Bild: mollyrustas.se. Snacka om fotogenisk tjej!
 
Har suktat efter en vit skinnjacka enda sedan förra våren och gör fortfarande. Så stilrent och snyggt! Måste inskaffas snarast.
 
 

Upptäcktsfärd

Åker runt på upptäcktsfärd inne i stan med lillebror och pappsen och hittar på allt möjligt (som typ att storhandla, hihi ;)).

 


RSS 2.0