Remember to react

 

 
 

Animals

 

Bra kväll igår

Hade en riktigt kul kväll igår med fina vänner, tack allihopa!

 


Nagelfix


Two more

Ytterligare två bilder på dagens inköp. Kände att det var dags att utöka innehållet i smyckeskrinet lite, hehe.

 

 


Silver

Passade på att springa en snabbisrunda på stan innan jobbet bara för att det var så himla länge sedan jag gjort det nu (vi snackar månader alltså, SÅ länge sedan). Hittade inte så mycket bortsett från lite smycken och annat krimskrams som bland annat dessa fina silverringar på bilden ovan. Så himla nöjd och inte var de dyra heller! Rätt fint med sånna fynd.


Söndagshäng

Haft en mysig dag på stan med familjen som bestått av både shopping samt fotbollstittande. Så himla fint med lite ledighet ibland!


Bildmix

Bild 1. En lång härlig powerwalk för några dagar sedan. Gick på eftermiddagen då det var lite svalare ute, men blev sjukt varm endån vilket kom att resultera i årets första dopp med kläder och allt på, haha. Riktigt skönt var det i alla fall! Älskar att gå långrundor speciellt nu på sommaren. Bild 2. Passade på att lägga mig ute på studsmattan och sola lite när jag var ledig från jobbet. Satan vad varmt det blev sen, helt sjukt! Bild 3. Två muppar. Bild 4. Skulle gå hem från jobbet en dag då det hade regnat nästa hela tiden. En kvart innan jag skulle larma och stänga öppnade sig himlen och regnet bara öste ner. Lagom kul när bilen stod några hundra meter för långt bort för att jag skulle klara mig utan att bli dyngblöt. Hade varken jacka eller paraply då mamma sagt på morgonen att det nog inte skulle vara någon fara... TACK FÖR DEN!!

Fredagsunn

Lyxade till det på lunchen idag och köpte en sallad från Kallskänken med kyckling, mango, och någon sjukt god ost. Bästa lunchen jag haft med mig till jobbet hittills, haha. Efter det blev det ett stopp vid gymmet för att kötta armar så de är rätt möra nu, precis som det ska vara med andra ord.

Nu sitter jag däremot i bilen och väntar på fillisen som är på väg in till stan för att möta upp några andra och sätta oss på någon mysig uteservering! Är dock så stört megakissenödig att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen, haha hjälp...
SKYNDA DIG FILLAN, det gäller liv och död!! (Typ något sånt)


RSS 2.0