2013, nu kör vi!

Nytt år, nya möjligheter, eller hur är det nu man brukar säga? Studenten, körkort, bal... Ja, listan kan göras väldans lång med roligheter som komma skall detta år! 
Det enda som jag inte är direkt pepp på är skolan. Har de senaste dagarna som passerat haft en smärta i magen som kommit till och från och som har berott på att jag kännt mig megastressad. Huvudvärk, illamående, svårt att sova, you name it. Känns väldigt hopplöst som det ser ut nu, men förhoppningsvis löser det sig på något sätt. Det har det åtminstone gjort de senaste 2,5 åren, så varför skulle det inte göra det nu med? 
 
Annars då, hade ni en fin nyårsafton sedan? Själv befann jag mig under kvällen på tjejmiddag/"förfest" hos Anna med ett gäng trevliga tjejer! Dock slutade inte kvällen riiiktigt som vi tänkt oss, så tolvslaget blev att fira inne i en busskur istället, haha! Hemvägen kändes både kortare och var aningen vingligare än vanligt (hehe), men vi klarade oss fint endån som tur var. ;)
 
 
Nyårsafton förra året var fin på många sätt, bortsett från att jag mådde kasst och var i stortsett helt trasig på insidan. Jag hade vid den tiden redan innan bestämt vad mitt nyårslöfte skulle bli. Tyvärr överskattade jag det hela, och insåg sedan att det hade varit alldeles för orealistiskt för att jag skulle kunna påbörja det redan den första dagen på det nya året. Det var först några månader senare som allt började gå i den riktning som jag hade önskat från början.
2012 har varit det jobbigaste året hittils, men samtidigt det mest lärorika någonsin. Jag har gjort alla misstag som man kan göra och detta inte bara en gång utan flera upprepade gånger. Som tur är har jag lärt mig av dem också, vilket har gjort mig flera egenskaper rikare och jag har blivit både klokare, säkrare och starkare som person. 
Har några smålöften som jag ska försöka hålla detta året, men det viktigaste av dessa är framförallt att bli snällare mot mig själv. Se det positiva i saker som inte alltid går som man vill att de ska och sluta vara så hård mot mig själv. Kommer att bli en stor utmaning, men skam den som ger sig!
 
Så, 2013, let's do this right!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0