Ta mig hem, tack

Vet inte varför jag ens gick till skolan idag överhuvudtaget idag. Trött, orkeslös och en näsa som rinner konstant. Vill bara hem till sängen nu.


Inspo

Lite klädinspo på morgonkvisten sitter ju aldrig fel eller hur? ;)

Av någon anledning känns det som tiden från och med nyårsafton bara har rusat iväg. Jag menar halva januari har ju faktiskt redan passarat. Helt galet. Och om endast 10 dagar bär det av mot Berlin med klassen.
Det har som sagt gått så snabbt alltihop så att man inte riktigt hänger med. Men snart så bär det hur som helst av och jag tror att det  kommer att bli en bra resa!
 
När jag vaknade imorse så kände jag mig lite småförskyld, så idag ska jag bara vila och ta det lungt. Dricka x-antal liter te, knapra Strepsils, dricka mycket vatten, sova och inte anstränga mig för mycket. Hade egentligen tänke åka till gymmet och kötta lite, men det får bli när jag känner mig piggare. 
 
Önskar er alla en fin lördag!
 
 

Fantasifull titel... eller?

Jaa, vad ska man säga? Låter ju som en väldigt spännande film det här, hahaha.

 


10 Reasons to Smile


Körkort!

Jaa, gårdagen slog på stort kan man ju minst sagt säga. Hej glad tjej och hej efterlängtade körkort!


Har fortfarande inte åkt en runda själv än med bilen pga. snökaoset igår, det fick räcka med att köra upp i det, haha. Dock kanske det blir en liten tur i Saaben idag, fast med pappa bredvid. Den har automatväxel och jag har aldrig kört en sån typ av bil innan. Så det blir nog säkrast om han åker med. ;)

 


Musik att vakna till

Typisk morgonmusik a la Molly i form av Ed Sheeran och Erik Hassle. Perfekt att lyssna på när man inte vaknat riktigt och sitter i bilen/bussen på väg till skolan eller bara är lite allmänt halvdräggig, haha. ;) NJUT!
 
 
 
 Får på riktigt rysningar av den här låten, speciellt vid refrängen. Gatyguhjkggkigj så bra!
 
Bättre kvalitet på låten finns att hitta på Spotify

Yummy yummy in my tummy

1 paket keso + jordgubbssylt + en skvätt funlight = godaste röran någonsin. Och ja, jag vet, det ser inte sådär jätteaptitligt ut och låter som världens konstigaste kombo, MEN låt er ej luras!
Detta är perfekt att äta efter träning, på kvällen om man känner sig småhungrig, som mellanmål... Ja, när som helst! Är man ingen keso-lover som jag är, hehe, så fungerar även vanlig kvarg kanonbra och det smakar precis som jordgubbs yoghurt! Ett tips är att ställa in den i frysen cirkus en halvtimma innan så blir det bara ännu godare.

 

Både kvargen och keson innehåller bra med protein så att musklerna blir goa och glada och inga e-nummer och annat tjaffs som man bör undvika i allra högsta grad. Kan inte bli bättre alltså!

 

 


Well, hello there handsome

Bilder: Google
Collage: Me!
 
Channing Tatum. Föredetta fotomodell, ja det vill säga innan skådespelarkarriären väl tog fart, och utnämnd till "Sexiest man alive" av tidningen People magazine's år 2012(!). Någon som är förvånad...? Nä, trodde väl inte det. En av de absolut snyggaste och charmigaste skådespelarna som finns utan tvekan. 

Några av de filmer ni kan se honom i är bl.a:
Step Up, She's the Man, Public Enemies, Dear John, 21 Jump Street och Magic Mike som jag förövrigt är riktigt sugen på att kolla på, haha. ;)

2013, nu kör vi!

Nytt år, nya möjligheter, eller hur är det nu man brukar säga? Studenten, körkort, bal... Ja, listan kan göras väldans lång med roligheter som komma skall detta år! 
Det enda som jag inte är direkt pepp på är skolan. Har de senaste dagarna som passerat haft en smärta i magen som kommit till och från och som har berott på att jag kännt mig megastressad. Huvudvärk, illamående, svårt att sova, you name it. Känns väldigt hopplöst som det ser ut nu, men förhoppningsvis löser det sig på något sätt. Det har det åtminstone gjort de senaste 2,5 åren, så varför skulle det inte göra det nu med? 
 
Annars då, hade ni en fin nyårsafton sedan? Själv befann jag mig under kvällen på tjejmiddag/"förfest" hos Anna med ett gäng trevliga tjejer! Dock slutade inte kvällen riiiktigt som vi tänkt oss, så tolvslaget blev att fira inne i en busskur istället, haha! Hemvägen kändes både kortare och var aningen vingligare än vanligt (hehe), men vi klarade oss fint endån som tur var. ;)
 
 
Nyårsafton förra året var fin på många sätt, bortsett från att jag mådde kasst och var i stortsett helt trasig på insidan. Jag hade vid den tiden redan innan bestämt vad mitt nyårslöfte skulle bli. Tyvärr överskattade jag det hela, och insåg sedan att det hade varit alldeles för orealistiskt för att jag skulle kunna påbörja det redan den första dagen på det nya året. Det var först några månader senare som allt började gå i den riktning som jag hade önskat från början.
2012 har varit det jobbigaste året hittils, men samtidigt det mest lärorika någonsin. Jag har gjort alla misstag som man kan göra och detta inte bara en gång utan flera upprepade gånger. Som tur är har jag lärt mig av dem också, vilket har gjort mig flera egenskaper rikare och jag har blivit både klokare, säkrare och starkare som person. 
Har några smålöften som jag ska försöka hålla detta året, men det viktigaste av dessa är framförallt att bli snällare mot mig själv. Se det positiva i saker som inte alltid går som man vill att de ska och sluta vara så hård mot mig själv. Kommer att bli en stor utmaning, men skam den som ger sig!
 
Så, 2013, let's do this right!
 
 

RSS 2.0