På repeat


Och så blev det lillördag!


Ego

Bild på Anna och mig som är tagen för nästan exakt tre år sedan. Söta, vindögda, seriösa, fullt koncentrerade, och så vidare. ;)
 
Igår bjöd kvällen på biomys med Annapanna. Filmen såg heter Ego och hade premiär den 25 januari så det är ett tag sedan nu. Har varit sugen på att se den enda sedan jag kollade på trailern första gången. Skitbra film, se den om ni inte har gjort det!
 
Är det någon av er som har sett den?
 

Something in the way you move

 

Kaffe-frälsning

Första koppen kaffe idag. En halv kopp för åtta kronor. Så ovärt, men samtidigt så värt.

 


Pimped nails

Hade lite tråkigt igårkväll så passade på att fixa till naglarna lite. Blev sådär, haha. ;)

Nu däremot är det svenskaredovisning som gäller, men vi hörs!

 

 


Foodspiration

 

Pure Seduction

Att få ett paket som ligger och väntar på köksbordet när man kommer hem från skolan är inte helt dumt det. Denna underbart doftande body splash från Victoria's Secret kom nerdimpandes i min brevlåda igår under dagen. Brukar alltid lukta på parfymer och sånt innan jag beställer dem, men denna gången blev det en chansning. Som tur var så luktade den som sagt supergott så jag är jättenöjd!

 


Back again

 
 
Några bilder jag knäppte på Öland i sommras
 
Kände att det var ett tag sedan jag bloggade nu, så nu får det banne mig bli ett litet inlägg här. Anledningen till att denna paus har uppkommit består främst utav tre orsaker;
 
1. Maginfluensa. Kunde kanske har klämt in ett litet inlägg här och där, men var helt slut i både kropp och knopp, så det hade nog inte blivit så intressant att läsa.
2. Klassresan till Berlin. Kändes inte så värt att sitta och blogga då, plus att internet på mobilen dessutom var väldigt segt.
3. Trötthet. Speciellt när det handlar om skolrelaterade saker. Ge mig sommar, studenten och frihet!
 
Ska ta och lägga upp lite bilder från klassresan och Berlin också när jag får tillgång till min egna dator.
 
 
 

RSS 2.0