Not strong enough.

 
Försöker finna kraften till att fortsätta framåt, men idag finns den helt enkelt inte där. Vet inte om jag kommer orka hålla motivationen uppe länge till.
 
 
 

Filosofiplugg

 
Försöker plugga lite filosofi inför morgondagensprov, vilket går sisådär om jag ska vara ärlig. Allt är så flummigt och svårt att få grepp om så det är inte det lättaste kan jag säga. Måste ha ett break snart innan jag somnar med huvudet i boken. Blä.

De gå' ju inte

 
 
 
 
Antingen har jag jävligt dålig humor eller så går det helt enkelt inte att hålla sig för skratt när man tittar på dessa bilder. Tror båda alternativen stämmer rätt bra, haha. ;)

Knäskydd

 
Ph: Jag. Några bilder från semestern som jag inte lagt upp innan.
 
Efter sista lektionen begav jag mig in till stan i jakten på ett bra knäskydd till mitt ömma vänsterknä. Gick in på Team Sportia och frågade om hjälp och så var det löst! Hoppas bara att det blir bättre nu. Har haft ont i vänsterknät sedan i somras då jag ökade på mina löparsträckor samt intensiteten, så när jag väl la märke till smärtan så var det bara "stopp och belägg", vila och ta det lungt som gällde. Tror det är viktigt att man känner efter ordentligt när det kommer till sånt, det säger sig nästan självt att man inte ska ge sig ut och springa om det gör ont eller känns fel, ja, om man inte vill riskera att råka ut för skador och andra tråkigheter förstås. Att ge sig ut i spåret fungerar precis som att lyssna på musik för mig som en slags terapi, så det är något som jag verkligen saknat att göra. Förhoppningsvis är det bara en överansträngning så håller bägge tummarna att det blir bättre med det nya skyddet. 

Och så var det måndag igen

 
 
 Lite glad och peppigmusik samt klädinspo sitter ju aldrig fel en grå måndagsmorgon, eller vad säger ni? 
Godmorgon på er förresten sweethearts!
 

You won't have a clue

Godmorgon på er!
Då var återigen söndag, tråkigt att helgen alltid ska gå så fort. Tur att det är höstlov snart i alla fall.
 
Glömde förresten helt bort att jag i fredags hade planerat att lägga in en liten ledtråd på vad det var som jag och pappa skulle kolla på så here you go:
 
 
 
Oj, vilken svår ledtråd...  ;)

Because you make me happy

 
 
Ph: Weheartit
 
Godmorgon! Sitter här nu framför datorn med morgonkaffet som vanligt och njuter av att det äntligen är fredag! 
Idag blir det stan med fina fillsan, sedan ska jag och pappa ge oss ut på ett "Secret Mission" (låter mycket tuffare om man säger det på engelska istället, hehe). Så kul! Mer än så säger jag inte. Men men, det kanske kommer en liten ledtråd senare under kvällen, vem vet.. ;)

Do not let the world make you hard.


Muscles are the new black

Ph: Weheartit
 
Om man hade fått bestämma hur man ville att sin kropp skulle se ut, då hade min lätt fått se ut så här. Så jävla snyggt med muskler! 

Read All About It

Börjar bli lite smågammal nu, men ack så fin. 
 

Tips favorit Body Lotion!

Hallå där!
Vad har ni för er? Själv är jag ledig idag, så har precis vaknat och sitter och käkar frukost samtidigt som jag kollar på tv. Helt okej endån måste jag säga. ;) Det enda som förstör dagen är att jag har en jäklans samhällsanalys på minst fyra sidor som måste lämnas in senast i morgon. Och just det ja, den ska vara skriven på engelska dessutom. Hur långt jag har kommit? Tjaa, sisådär en tredjedels sida har jag hittills lyckats få ihop. Jobbigt läge x en miljon typ. Aja, det fixar sig allt ska ni se. Förhoppningsvis i alla fall, haha...
 

 
Tänkte även passa på, nu när jag är vaken och allt, att tipsa er om denna otroligt härliga Body Lotion från Björk & Berries, som förövrigt är min absoluta favvo. Doften kommer helt naturligt från ett extrakt gjort av smultron och är helt underbar. Dessutom är den är rik på både antioxidanter och vitaminer som är bra för huden vilket resulterar i att man blir len som en barnrumpa. Kanoners! Kostar runt tvåhundralappen och finns att köpa på bla. Kicks och diverse liknande affärer. 
 

Fikamys och paketöppning

Ber om ursäkt för dålig uppdatering igen, men eftersom att skolan går före bloggen så blir det så ibland. 
 
Hur som helst, har precis haft lite gäster så det blev lite fika, paketöppning och lite sånt. Kul! Åt så mycket smulpaj att jag ser gravid ut nu, haha... Men det är ju så gott! 
 
Nu ska jag strax bege mig in till stan med mamsen. Hyrde film igår, (Hunger Games, riktigt bra film faktiskt! Har ni inte sett den så gör det), som måste lämnas tillbaka senast idag så tänkte utnyttja tillfället och övningsköra lite. 
 
Hoppas att ni haft och får en vidare fortsatt skön dag. Puss!
 

Det går över, det kommer att bli bra

 
If a bird can sing with a broken wing
You'll learn to bend when the wind blows
The leaves may fall, but the trees stay tall
This is a bump in the road
Don't give up, you will make it
Don't give up, you will make itRSS 2.0