First World Problem

Jag, du, din granne, familj, etc. Alla glömmer vi ofta bort att tänka på hur jäklans bra vi som bor i industrualiserade och utvecklade länder faktiskt har det.
 
Denna filmen må kanske vara kort, men innehåller ett tydligt budskap och visst ger den en minsann en liten tankeställare. Titta!
 
 
 

Laddar

Laddar inför ett stycke dubbel körlektion. Är supermegatrött men det får la funka ändå.

 


Klurig fråga

Alternativ E känns ju som ett givet svar... eller? Haha, ojojoj säger jag bara.

 


Ya man

Gammal bild. Skulle inte ha något emot att vara så brun nu!
 
Skulle bara uppdatera lite så att ni vet att jag lever. För det gör jag. I alla fall nästan, om man bortser från allt skolarbete som tar döden på en, typ. Så ja. Nu vet ni det, he-he.
 
På torsdag vankas det rugby och roligheter och sedan på fyller lilla annapanna plutt hela 18 år också samma dag så henne blir det att fira i helgen. Kulkul!

To find oneself


Hemåt

Efter en dubbel körlektion sitter jag nu på bussen hemåt. Är ledig idag så ska bara ta det lugnt och ligga och mysa i sängen framför en bra film eller två.

 


Let me love you

 
Ne-yo - Let me love you
Så fin låt!
 
 

Keep it up


Vi kämpar på

Bara 5 resolutioner samt 2 timmars diskussioner i generalförsamlingen kvar nu...

 


Friday morning

Ligger min underbara, varma och gosiga säng och drar mig. Skulle legat här hela dagen om jag själv fått välja...

  


FN-rollspel

Då var det dags i år igen. Nu kör vi!

 


Iphone 5, tjatjaaa!

Igår efter skolan passade jag på att plocka upp min otroligt efterlängtade IPhone 5, så glad! Verkligen sjukt att jag gått omkring med min gamla Sony Ericsson i hela 5 år nu, haha! ;)

Nu står jag hur som helst och väntar på min skjuts hem. Pappa slutade samtidigt som mig idag så det blir att åka med honom hem! Mycket bättre det än att ta bussen med tanke på hur kallt och ruggit det är ute och allt... Brrr!


Avvaktar

 
 
Ph: Weheartit
 
Ni behöver inte oroa er över att jag skulle ha försvunnit, för det har jag inte. Motivationen till att blogga just nu är dock inte på topp i skrivande läge och därför kommer jag att avvakta med det ett tag till.
Och till alla er som  skickar fina kommentarer eller bara visar att ni bryr er över huvud taget, trots att jag inte är värd det, fan vad ni är underbara. Vill bara krama om er allihop.
 
Tills vi hörs nästa gång, ta hand om er. Puss!
 

-RSS 2.0