Stuck in a moment


I'm not afraid
Of anything in this world
There's nothing you can throw at me
That I haven't already heard
I'm just trying to find
A decent melody
A song that I can sing
In my own company

I never thought you were a fool
But darling, look at you. Ooh.
You gotta stand up straight, carry your own weight
'Cause tears are going nowhere baby

You've got to get yourself together
You've got stuck in a moment
And now you can't get out of it
Don't say that later will be better
Now you're stuck in a moment
And you can't get out of it
-

I was unconscious, half asleep
The water is warm 'til you discover how deep
I wasn't jumping, for me it was a fall
It's a long way down to nothing at all
-

And if the night runs over
And if the day won't last
And if your way should falter
Along this stony pass

It's just a moment
This time will pass

Let's sail into infinity

Ph: Tumblr

Beger mig nu in till skolan för lite rättskunskap. Önskar er alla en fin dag!

Seger till Sverige!

Grattis Loreen till vinsten av Eurovision Song Contest 2012!

ESC 2012

Sitter uppe i min ensamhet framför tv:n, äter lite gottis och kollar på melodifestivalen medan resten av familjen sover (forever alone, hahaha).
Hittils ser det riktigt ljust ut för Sverige, håller tummarna att håller i sig. Gooo Loreen!


Necklace


Ph: lånade från Angelica Blick

Fick enorma halsbandscravings efter att ha sett dessa bilder på detta underbara smycke på Angelica Blick's blogg. Så fint!

Btw, Channing hälsar


Helt ärligt, hur snygg är han inte på en skala 1-10? Dör lite.

Befinner mig just nu på skolan för att genomföra redovisningen av min engelska bok och på min lediga dag dessutom! Borde fan få ett pris eller något, haha...
Efter det blir det fika med Rebecca som jag nämnt tidigare, lite jobb, lite solosång och avslutningsvis en liten runda på stan! 

Hoppas att ni alla får en fin dag så hörs vi senare. Puss!

09.17

Tror jag har sovit på något konstigt sätt så att mitt vänsteröra hamnat i kläm eller något för det gör fasen ont. Ajaj.

Idag blir det minsann ingen slappdag som igår, ska se till att få lite saker gjorda. Blir en tråkig vecka med både svenska muntlig examination, No-prov och presentation av engelska boken som jag kommer att få åka in på morgonen på min lediga dag och göra. Får visserligen skylla mig själv där, men det känns faktiskt bättre att göra den än förra måndagen då jag egentligen skulle ha gjort den men inte kände mig ett dugg redo. Mysig fika med Rebecca blir det hur som helst efterråt så det blir nog fint endån.Believe


Ut och gå lite
Känner mig så instängd efter att ha varit inomhus hela dagen så ska ta och gå en långrunda och rensa huvudet på samma gång.
Vi hörs senare, kram!

18 maj

Godmorgon! Hur är det med er? Med mig är det bara fint, lite trött visserligen, men det får la funka endån. ;)
Har ni hunnit se vilket fint väder det är ute förresten? Tror allt att jag ska ta och fixa mig i ordning lite, (har legat och dragit mig i sängen sedan klockan nio), sedan blir det nog att gå en liten runda i det härliga solskenet!

En bild på mig och min fina vän som fyllde 18 år igår från den tiden i våra liv då vi var som snyggast, hahaha! Hoppas att du fick en riktig toppendag going. <3

En månad kvar!


Idag vid frukostbordet gjorde jag konstaterandet efter en stunds funderande att det faktiskt är så lite som endast en månad kvar tills jag och familjen sticker iväg på semester. EN MÅNAD! Kan knappt fatta det själv.

De första två dagarna kommer vi att spendera i Lübeck, en hyfsat stor stad i Tyskland, sedan blir det att hälsa på kusinerna som bor i Belgien och bo några dagar hos dem och sist men inte minst kommer vi även att spendera några dagar i London (!!!!). Har drömt om att få besöka denna stad hur länge som helst och nu äntligen kommer jag att få göra det. Är så galet glad och förväntansfull att jag knappt kan lägga band på mig själv, haha!
Även kusinerna som jag inte sett på ca. 4 år nu ser jag självklart också fram supermycket mot att få träffa. Har varken varit i Belgien eller hälsat på hos dem innan så det ska verkligen bli hur kul som helst!

Så nu jäklar tycker jag allt att tiden får ta och gå lite snabbare, jag menar det är ju endån bara 18 skoldagar kvar/28 "vanliga dagar" kvar tills det är skolavslutning vilket inte är lång tid alls, eller hur? Håller tummarna...

Underbara sol

Efter skolan idag blev det solosång och efter det blev det en liten snabbistur på stan med fina Rebecca. Var någon skum sminkaffär (haha) som hade rea på större delen av sortimentet så nu är jag 2 nagellack, en sololja och ögonpenna rikare! Att hela alltet dessutom hamnade under 50-lappen gjorde inte heller saken värre. Inte varjedag man gör sånna fynd, hihi :).

Vädret idag kan man ju inte heller direkt klaga på. Satt och ett tag i solen undertiden jag väntade på Rebecca. Så jäklans underbart! Älskar solen, det räcker med att vistas i den några minuter för att få en glädje- och energikick som heter duga. You just have got to love it!

Ahapp, får väl köra en repris på denna bilden då men det är faktiskt den nyaste jag har så ni får helt enkelt stå ut, hehe.

RSS 2.0