Nu drar jag!

Hallå där på er och godmorgon till er som redan är vakna och läser detta!
Ni får förlåta mig för att jag inte hållit det jag lovat med att ladda upp bilderna från skolavslutningen samt på de böcker jag köpt, men det har bara inte hunnits med. Igår damsög jag istort sett hela huset, rensade ur garderoben, packade, städade mitt rum (vilket förövrigt tog mig flera timmar och nej, jag överdriver inte), osv.

Hur som helst, idag beger jag och familjen oss mot Tyskland för att stanna där några dagar, sedan bär det vidare mot Belgien och kusinerna och sist men inte minst London! Det känns verkligen helt overkligt, så som jag har gått och längtat på den här dagen och nu är det äntligen dags!
Denna resan ska bli början på något nytt, något bra. Allt gammalt lämnar jag just i detta ögonblick bakom mig, för att istället lära mig av det som varit och förhoppningsvis bli några erfarenheter rikare. Denna gången ska det bli en förändring. Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte hur många gånger jag sagt det till mig själv det senaste året, men visst är det ett par stycken. Skillnaden denna gången är att det jag säger verkligen kommer från hjärtat och jag tänker ge hundratio procent för att ta mig dit jag vill komma och nå mitt mål. För att vinna måste man våga heter det ju och det är precis vad jag tänker göra.

Lovar att blogga igen när jag är hemma, vilket är om cirkus två veckor.
Ta hand om er nu och att njut av livet och sommaren! Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Mikael

Heej!

Förlåt om jag stör, men tänkte bara fråga om jag kan få lite hjälp från dig skulle verkligen behöva det. Skulle du ha något intresse att hjälpa till i modeforum för modekunniga och modeintresserade personer? Moderator / VIP roller finns för seriösa och engagerade personer. Även ett inlägg hjälper mycket för att få modeforumet mer levande. Om du kanske bara gillar att läsa inlägg men inte vill bli medlem så kan du visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen. Tack för att du tar dig tid att kolla på detta / En stor Kram

2012-07-15 @ 18:55:33
URL: http://forum.modekampanj.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0