Kvällsgottis

Godkväll på er!
Har precis gottat mig med lite glass, två bitar vetelängd och en chokladboll. Var varken hungrig eller sötsugen heller för den delen heller utan kände mer för att unna mig lite gott, vilket slank ner utan några svårigheter, hehe. Så nu är jag med andra ord så mätt som man kan bli och kan tack vare detta inte somna. Än i alla fall, men sånt brukar alltid lägga sig hyfsat förr eller senare. Lever gör man bara en gång och då måste man ju få lyxa till det och käka lite onyttigt då och då. Punkt slut!
 
Hur som helst, imorgon kommer mormor och morfar förbi på kvällen för att stanna och käka lite middag. Var ett tag sedan jag träffade dem nu då de har befunnit sig i sommarstugan en hel del och jag har jobbat. Så det ska bli mysigt!
 
Nu ska jag trotsa min svullna mage och försöka få lite sömn. Vill helst inte vara som en zombie på jobbet imorgon, haha... Godnatt gosingar!
 
Och som ni ser är mitt hår tillbaka i sin naturliga blonda färg igen! Trivdes inte alls som brunett, (och passade inte  som det heller för den delen), så jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv och bokade en tid hos frissan. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet om jag får säga det själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0