Jag blundar, och håller andan lite till

 
 
 
Ph: Weheartit
 
Lång natt, lång dag. Spänd och orolig. Håller tummarna stenhårt och hoppas på ett positivt resultat.
 
 

Kvällsgottis

Godkväll på er!
Har precis gottat mig med lite glass, två bitar vetelängd och en chokladboll. Var varken hungrig eller sötsugen heller för den delen heller utan kände mer för att unna mig lite gott, vilket slank ner utan några svårigheter, hehe. Så nu är jag med andra ord så mätt som man kan bli och kan tack vare detta inte somna. Än i alla fall, men sånt brukar alltid lägga sig hyfsat förr eller senare. Lever gör man bara en gång och då måste man ju få lyxa till det och käka lite onyttigt då och då. Punkt slut!
 
Hur som helst, imorgon kommer mormor och morfar förbi på kvällen för att stanna och käka lite middag. Var ett tag sedan jag träffade dem nu då de har befunnit sig i sommarstugan en hel del och jag har jobbat. Så det ska bli mysigt!
 
Nu ska jag trotsa min svullna mage och försöka få lite sömn. Vill helst inte vara som en zombie på jobbet imorgon, haha... Godnatt gosingar!
 
Och som ni ser är mitt hår tillbaka i sin naturliga blonda färg igen! Trivdes inte alls som brunett, (och passade inte  som det heller för den delen), så jag bestämde mig för att ta tag i mitt liv och bokade en tid hos frissan. Blev faktiskt väldigt nöjd med resultatet om jag får säga det själv!

I'm falling in love with your favorite song, I'm gonna sing it all night long

 Två bra låtar att lägga till i partylistan har ni där, kanske en aning gamla nu, men fortfarande spelbara.

Vad har ni för er nu såhär på kvällskvisten? 
Själv sitter jag och njuter av min sista lediga kväll på ett par dagar. Blir att pallra sig tillbaka till jobbet imon, gå upp tidigt och hela köret. Inte kul, men detta är i alla fall min sista vecka jag har kvar att jobba + måndag och tisdag veckan efter det, SEN är jag ledig! Whoop whoop! 
 
Har haft sån himla tur med vädret de senaste tre veckorna jag har arbetat, då det har både varit regnigt och blåsigt och jag vet inte vad... Då är det endån rätt fint att stå skyddad under tak bakom en kassadisk, haha.
Nu de två dagarna jag har varit ledig har det däremot varit strålande solsken och varmt och skönt, perfekt timing med andra ord. Håller tummarna för att det håller i sig!
 

Three weeks

Ph: Jag. Bild från semestern, lillebror.

 

Nu är det nästan exakt tre veckor sedan jag och familjen kom hem från våran lilla semestertripp… Herregud vad tiden går snabbt!

 

Ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat från det att jag kom hem och skyller som vanligt på att det har varit mycket saker ivägen hela tiden, dock inte skolan denna gången som jag nästan alltid annars lägger skulden på, haha.
Har jobbat i tre veckor nu och de få tillfällena jag har haft tid över har jag valt att spendera den med familj och vänner, sova, äta gott och övningsköra! Hade min första körlektion i måndags, vilket var superkul! Var lite småpirrig innan, men det gick la hyfsat endån tycker jag, haha. ;)

 

Nähe, nu ska jag ta och fixa mig iordning, sedan bär det av mot Öland med familjen för lite glassmys och annat fint. Puss!


RSS 2.0