I dessa kalla tider

Godmorgon! Har ni sovit gott? Är själv uppe nu och har precis ätit söndagsfrukost med mami och papi, riktigt mysigt.

En sak som dock inte är lika mysig är all snö som har kommit, våren var ju fasen på väg för bara några veckor sedan(!!?). Visst, jag kan tycka att det är helt okej med snö och minusgrader och hela köret så länge jag befinner mig inomhus. Det är däremot INTE okej när man står och väntar på bussen (som numera alltid är prick sju minuter sen pga. all snö och det hala väglaget), det är INTE okej när man tvingas gå från bussen till skolan och det är INTE okej när man tvingas gå från skolan in till stan. Kan tillägga att det dessutom är relativt korta sträckor både mellan bussen och skolan och skolan och stan men när det är så kallt ute som det är nu så räcker det för att man ska hinna frysa ihjäl på de korta sträckorna. Och att man ska behöva ha på sig jacka i skolan… Ae, där går gränsen alltså. Nä fysjutton, nu är det verkligen på tiden att våren kommer!

Tittade ni på melodifestivalen igår förresten? Vad tyckte ni? Jag tyckte att själva programmet var helt okej. Har väldigt lätt att bli uttråkad redan de första fem minuterna, men i år satt jag faktiskt kvar i tv-soffan och tittade.
Hejade gjorde jag på Looren, tycker att hon var kvällens starkaste bidrag. Vilken röst och vilken utstrålning den tjejen hade! Det syntes så himla väl hur lycklig hon var där på scenen och hur mycket njöt av att stå där.
Dead by April… Njaa, det var nog inte riktigt min smak det där. Tycker att alla deras låtar liknar varandra tråkigt nog. Kul att Sean Banan lyckades ta sig till andra chansen i alla fall, riktigt go kille det där, haha! ;)

Nehe, nu ska jag ta och se till att få lite saker gjorda. Gårdagen bara försvann så snabbt utan att man ens hann blinka, så nu jäklar blir det till att ta vara på dagen! Pusshej!

Bjuder på en halvtaskig bild. Bättre det än ingen bild alls! ;)

Kommentarer
Postat av: A N G E L I J N A

fin bild :)

2012-02-05 @ 19:59:49
URL: http://angelijnas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0