Lägesuppdatering

 
 

Ph: Weheartit
 
Och precis när man tänkte börja komma igång med bloggandet igen, vad tror ni händer då? Jo, men givetvis pajar Internet hemma. Detta innebär att jag med andra ord kommer att tvingas checka min blogg, facebook, etc. främst från skolans datorer (bortsett från på lördag och söndag då såklart). Jobbigt läge -You name it. Förhoppningsvis kommer allt att fungera som det ska på måndag igen. Bara så ni vet hur det ligger till. Puss!

Kände att det var dags...

... för en liten uppdatering! Var ett tag sedan sist (inte okej, näpp), så tar tillfället i akt en rastlös kväll som denna. ;)
 
Morgonen fick sig en tung start med Matte C. Gjorde valet att hoppa av kursen förra året, så om jag hade fortsatt läsa vidare då så hade jag förmodligen sluppit läsa den nu. Dock tror jag att det var ett rätt bra val endån, att skippa den och vänta ett tag tills allt lugnat ner sig en aning. Förra året var så kaotiskt med skola och livet över huvud taget, plus att matte aldrig, bortsett från när jag var något yngre, varit ett av mina starkare ämnen. Men det blir nog bra, hoppas jag.
 
Efter skolan körde jag, mamsen och lillebror förbi donken och beställde lite glass, perfekt en varm dag som denna. 
 
Har även räknat ut att det nu bara är fem dagar kvar tills jag fyller 18! (!!!??!) Hur sjukt är inte det?? G U T T!
Ps. Maui! Kolla din fb inbox om du läser detta! Haha :*
 
Har inga nya bilder för tillfället (måste fixa med det!!) så det får bli en gammal bild med en glad Molly på! 
 

RSS 2.0