Kan vara bland det sötaste jag sett


Ph: Weheartit

Är inte dessa bilder de sötaste ni sett? Kunde själv inte låta bli att dra på smilbanden när jag såg dem, hihi :). Var rätt så välbehövligt efter en lång och tung dag som denna. Var på bra humör hela morgonen, sedan när regnet kom så blev jag trött och hängig direkt, något som har hållt i sig i stortsett hela dagen, vilket inte är kul alls :(.

Tror jag faktiskt påverkas en hel del av vad det är för väder, t.ex. igår när det var soligt var jag till motsats från idag sprallig och på bra humör konstant. Har även gått och tänkt på hur mycket det är med skolan med alla prov, läxor, rapportskrivning, inlämningar och allt och på så sätt stressat upp mig själv + att jag var iväg och tog ett litet blodprov idag. Gick inte så jättebra då sköterskan stack fel första gången och var tvungen att sticka ytterligare en gång till i samma arm på samma ställe i något som kändes som en evighet. Var lite jobbigt att använda den armen sedan kan man lungt säga. Belönade mig själv med att gå en runda på stan dirket efter, då historian var inställd som i vanliga fall är onsdagens sista lektion.

Nu ska jag dock ta och göra klart spanskan en gång för alla (vet inte hur många gånger jag sagt det den senaste veckan) så att jag slipper den. Längtar.

Önskar er alla en riktigt fin kväll. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0