Pause


Kommer ha en bloggpause ett tag nu, vet inte hur länge.
Måste hitta mig själv igen.

We don't waste our time

Balmain resort 2012

Longing for better days to come


Again and again

Hej!
Ledsen för dålig uppdatering de senaste dagarna, men det har varit fullt upp hela tiden så har inte riktigt hunnit med att blogga…

Dagen har spenderats på stan tillsammans med min going Anna. Köpte inte så mycket till mig själv faktiskt, visst, lite kläder på rean och lite annat blev det såklart, men det räknas inte säger vi. Var't väldigt duktig på att hålla ett stadigt grepp om plånboken så kan ge mig själv en stor välförtjänt klapp på axeln nu, haha! Lite presentshopping fick det bli också, både pappsen och lillebror fyller år snart så nu behöver man inte tänka mer på det heller.
Vad har ni för er just då? Själv har jag precis ätit jättegod thaimat, en bit cheesecake och en godispåse på det. Orkar inte lyfta ett finger nu, och jag som tänkte snygga till och ändra om i mitt rum och allt. Får fixa med det någon annan dag helt enkelt.


Kom till mamma

Skor - Jeffery Campbell
Love.

Kvällens planer

Hallå där!
Vad har ni för er? Själv ligger jag just och kollar igenom mitt bildarkiv på datorn. Passade på att köpa några ramar på IKEA när jag var där med familjen senast, samt hittade jag även några nere i källaren som jag ska fylla med lite bilder har jag tänkt och sedan placera dem lite här och var i mitt rum. Kommer att bli kanon.

Ikväll drar jag mig mot jullan för myskväll med massa snack och kanske en film eller två, vem vet. Saknat henne som bara den! Har ni några planer inför kvällen?

Annispannis! Gammal bild från sommaren 2009 men tycker att den är superfin.

Mulberry celebrates 40th birthday

Brittiska Mulberry fyller 40 år. Detta firas med en jubileumsbok, animerad film (se nedan), samt en väskballong.Luftballongen i formen av den klassiska Bayswaterväskan startade sin resa i London och har hittills även hunnit besöka Milano samt städerna Coachella och Sydney i Australien. Under årets gång kommer den även bege sig till Korea, Paris, Mellanöstern och USA. Så här såg det ut när när väskan besökte det Historiska museet i London:

ph: Elle.se

And I will always be the best thing you never had

Beyoncé - Best thing I never had

RSS 2.0