Lite sådär kul ja

Roar mig med att bläddra igenom massa gamla bilder från skolstarten förra året, härliga tider alltså, hehe. Vem vet, jag kanske till och med får för mig att lägga upp några bilder senare?

Waves are crashing


Ph: Weheartit


Don't let the bastards get you down, turn it around with another round

Rihanna - Cheers (Drink To That)


Ain't gonna stop the beat a minute

Godkväll!
Sitter för tillfället med tekoppen i handen och försöker nöta lite historia. Funkar helt okej. Försöker även komma på hur fasen det var man skriver en rapport. Går sämre än sämst, haha.

Gårdagen spenderades med världens bästa Agnes. Efter en tur på stan rundade vi av med att gå hem till henne och tona hennes hår mörkare. Resultatet blev pisssnyggt!
Efter vi sagt hejdå blev det för mig att kuta till bussen, (någon förvånad? Ingen?), vilken jag nätt och jämt hann med.
Kvällen avslutades sedan med film. Helt okej dag med andra ord.You know you can't beat it


Tisdagen den 1 November 2011 klockan 19.30 kommer jag och Agnes befinna oss i Globen Stockholm för att se Rihanna uppträda live.

O-S-L-A-G-B-A-R-T.

Watch my new watchTre små bilder på min relativt nya klocka som inköptes för någon vecka sedan eller två från Ur och Penn. Riktigt nöjd med det köpet faktiskt!

Idag har jag varit kass på att uppdatera, ledsen för det. Gick länge i skolan och när jag väl kom hem åt jag middag sedan la jag mig i soffan framför tv:n för att slutligen somna där (!?). Snacka om slutkörd, haha.
Imorgon är det tack och lov fredag, så skönt! Det lutar antingen mot fest eller myskväll, så man får väl se vad det blir.

Nu ska jag ta och gosa ner mig i sängen, men vi hörs imorgon. Puss godnatt!True


Halvt död. Typ.

Ligger just nu på sängen och är halvt död. Är så trött så jag orkar knappt resa mig. Tror banne mig att skolan tog kål på mig idag. Why oh why?
Aja, ska ta och titta lite på film nu. Har dock inte bestämt vilken än, men som det ser ut nu så lutar det mest mot "No strings attached". Men vi får la se hur det blir med det!

Mot skolan och vidare

Beger mig nu iväg mot skolan. Börjar dagen med en ca. 3 timmar lång samhällslektion, askalas sätt att starta en härlig, regnig onsdagsmorgon på eller vad säger ni? Herregud…

Vi hörs när jag är hemma igen (om jag ens lever då). Peace.
Längesen

Ojojoj… Här var det tomt. Väldigt tomt. Känns som om det var evigheter sedan jag bloggade, har aldrig haft en sånhär lång paus. Har dock mina skäl till det för att göra en lång historia kort. Mer än så säger jag inte.
Ibland måste man bara släppa allt och bara leva.

Nog med predikan nu, grejen är nämligen den att jag har bestämt mig för att nu får det vara slut på min bloggpause. Har även vänner som har tjatat på mig att jag ska börja blogga igen.
Så nu kör vi! Ny termin, nytt läsår, ny start.
Höstterminen 2011 here we go!


RSS 2.0