Lean Back

Hallå där. Finns inte så mycket att skriva om vad jag har haft för mig idag egentligen. Fick en hemsk migrän runt klockan tolv så tog mitt pik och pack och drog mig mot centralen. Fick dock vänta 35 minuter på minuter på min buss, så sjukt segt och sen migrän. Inte kul, speciellt inte när huvudet höll på att sprängas, all yrsel och illamåendet… Haha, känner att jag gnäller jättemycket nu men usch alltså, det var verkligen hemskt. I alla fall, tillslut kom äntligen bussen (mycket efterlängtad). När jag väl var klvit av bussen var det bara att börja gå, närmaste busshållplatsen ligger ca. tre kilometer från mitt hus och den här var ytterligare en kilometer 500 meter i från. Sen när jag kommit ungefär halvvägs, hahaha alltså det här är helt sjukt komiskt ni kommer inte att tro mig, så möts jag av två helgalna förrymda kor som kommer skenade mot mig ! hahahaha, fyfan blev så sjukt rädd och visste inte vart jag skulle ta vägen så jag bara stannade precis i kanten. Till min räddning kom det dock i samma ögonblick en bil körandes som får korna att tvärt vända om. Snacka om lättnad ! Fick sedan syn på bonden som stod i vägkanten, hur han får korna att vända om tillbaka in i hagen igen. Helt galet !
,
Hem kom jag i alla fall tillslut och nu sitter jag här och skriver, trött och sliten som bara den. Ska ta och inskaffa medicin mot migrän snarast. Har fått det nu tre gånger sedan i somras och det är lika jobbigt varje gång. Hoppas verkligen att detta var sista gången. Dock vet jag nu precis när jag håller på att få migrän, har varit samma symptomer varje gång. Det börjar med att jag börjar se dåligt, sen efter det kommer huvudvärken som bara är på högersidan av huvudet. Efter detta brukar allt släppa för omkring fem minuter, och precis när man börjar tänka att det har gått över så börjar det igen, fast med ännu större inverkan. Huvudet känns som om det håller på att sprängas, illamåendet kommer och jag blir även lite lätt svamlig om jag ska prata med någon samtidigt. Googlade på migrän även när jag äntligen kommit hem från min knasiga runda från busshållplatsen, och då stod det att det var ärftligt ! hade jag inte en blekaste aning om. Mamma har aldrig haft migrän (vissa har tur de), men pappa där emot fick det fyra - fem gånger i min ålder men sedan upphörde det. Pratade med Viktor också och han hade tydligen fått det ett antal gånger i tvåan, men sen så hade det slutat för honom också. Skumt. Hoppas som tidigare nämnt att detta var sista gången för det är något bland det värsta som finns.
,
Funderade på det också, man kanske skulle ta och köpa en kofångare samtidigt som jag går och köper lite medicin mot migrän eller vad tycker ni ? vore ju ganska praktiskt om man skulle råka stöta ihop med de där kossorna igen, huhu.
,
Skämt åt sido, ska ta och ladda upp lite bilder nu på lite av det som blev köpt igår, sen ska jag ta och krypa ner i min underbara säng !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0