FN-rollspel

Okej, min hjärna är fortfarande lite seg på att ta upp information, så om det här inlägget blir lite skumt så är det inte mitt fel. Typ helt paff, haha. Mer än så kan jag inte säga, men aa…
Haha okej, nog om detta nu.
,
Idag var sista dagen för FN-rollspelet denna terminen, har ju hållt med det sedan igår. Det som var då var som ett genrep inför det som skulle vara idag som var ganska mycket större. Aulan var nästan helt full. Sa inte så jätte mycket, men känner mig endån väldigt nöjd som faktiskt vågade prata och främst gå fram i talarstolen framme på scenen. Upplever det obehagligt att prata inför andra människor, så det var underbart att ha fått det gjort sen. Sekunderna innan är den delen av det hela som är värst, sen när man väl har kommit igång och börjat prata så är det lugnt.
,
Nu hade jag dock tänkt att hoppa ner i sängen. Råkade ju somna igår när jag satt och pluggade lite ,inför dagens FN-rollspel, precis efter jag hade duschat med handduken virad som en turban runt håret och allt. Skulle bara luta huvudet lite mot kudden och ett tag senare vaknar jag till av att mamma kommer in i rummet och bara "alltså vad håller du på med egentligen?" Hade omsagt råkat somna till lite då. Inte första gången det händer heller, hehe ;).
,
Suddig bild från FN-rollspelet. Hittade denna på en väns facebook, så lånar den lite. Jag är tjejen som sitter och stödjer huvudet i handen och verkar vara lite smått uttråkad, haha. Dock var det här kanske bara fem minuter kvar tills innan alla tilläts lämna salen, så var väldigt trött vid det här laget och längtade innerligt efter att kvinnan i talarstolen skulle prata klart så att man fick gå.

Kommentarer
Postat av: Laila♥

kul, det skulle jag vilja se=)

2010-10-28 @ 11:02:46
URL: http://lailaaziz.blogg.se/
Postat av: Jennie ♥

ville bara önska dej...

TREVLIG HELG!

kram

2010-10-29 @ 12:08:58
URL: http://jennsiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0