Wednesday 22:33

Idag bar det av in mot stan för att träffa en otroligt saknad Lisahnsom det dröjt allt för lång tid sedan vi träffades senaste gången, så det var riktigt kul. Hon är bäst. Även Anton träffade vi på inne i stan så det slutade med att vi fastnade ett ganska bra tag inne på donken och bara snackade. Inte världens mysigaste ställe kanske, men både jag och Lisah samlar på kaffekupongerna ,(kaffekuponger är det som ger!), där så det fick bli så, hahaha.
Kan även passa på att meddela er som tänker kliva utanför dörren ikväll eller eventuellt imorgon att det är svinkallt ute, så tights är ett stort no no i fall man inte har dubbla. Detta säger jag till er utav ren erfarenhet, då jag som jag nämnde ovan varit inne i stan och vandrat omkring att det inte är någonvidare hitt. Så ha för gudsskull inte bara ett par i fall ni inte vill frysa ihjäl! Bara en liten varning.. ;)

Vad händer annars resten av kvällen då? Själv tänker jag kolla om det finns någon bra film som jag kan titta på, vilket känns helt okej. Är det lov så är det, right?

Jag och finaste vännen i somras

Kommentarer
Postat av: lovisa

fin blogg!

kika gärna in på min blogg. kommentera,följ & sprid :)

2010-12-30 @ 00:01:40
URL: http://lovis-a.devote.se
Postat av: Alina

Godmorgon! Allt bra idag fina du? =)

2010-12-30 @ 11:31:28
URL: http://alinah.se
Postat av: emma §

vad mysig bild ! =)

2010-12-30 @ 12:50:10
URL: http://emmiu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0