Ramlar

Förra året vid den här tiden blev en ganska stor vändpunkt i mitt liv. Allting vändes upp och ned och saker som verkat vara självklara visade sig inte vara det längre. Jag var så sårbar som man kunde bli och det var en av de jobbigaste tiderna jag varit med om.
,
Nu när jag kollar tillbaka på tiden som har gått sen allt hände och sedan på hur saker och ting är nu så kan jag inte låta bli att tänka hur mycket jag har lärt mig under året som gått, speciellt om mig själv. Att dåliga saker inträffar behöver inte resultera i att allting fortsätter i samma riktning och bara blir värre, tvärtom. Sedan så finns det ju självklart även undantag. Vissa sår läker dock aldrig utan de finns alltid kvar, oavsett hur lång tid det går. Dessa är sådana man helt enkelt får man lära sig att leva med.
Skit händer, livet går vidare. Huvudsaken är att man aldrig förlorar hoppet, för om man förlorar det, då har man förlorat allt.
,Kommentarer
Postat av: Lucke

Hejsan, planer för kvällen? :)

2010-12-07 @ 15:24:05
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: Cajsa

hejsan hoppsan! :D

allt bra med dig idag? :)

Fråga du inte behöver svara eller gå med på men vill du följas på bloglovin? :)Jag har en tävling som går ut på söndag om du vill vara med. Själv skulle jag vilja vinna detta men jag får ju inte vara med i min egen tävling. :P http://cajsa1.webblogg.se/2010/december/presentkort-300-kr-tavling.html#comment

2010-12-07 @ 15:47:13
URL: http://cajsa1.webblogg.se/
Postat av: liindblaads

Jag har vår på max :D dvs 45 grader :d

2010-12-07 @ 17:05:19
URL: http://liindblaads.se
Postat av: Ingrid

fin bild!

2010-12-07 @ 17:14:09
URL: http://ingridsinspiration.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0