Nails

Sådär ja, då var äntligen alla julklappar inslagna, känns riktigt bra måste jag säga! Idag har det inte hänt så mycket, inte mig emot, har varit trött som ett as hela dagen. Började med att gå upp och äta frukost sedan gick jag och la mig och sov ett tag igen. Göttans. Lite senare kom mormor och morfar förbi för lite fika. När jag och mormor sedan satte oss framför tv:n börjar jag flippa mellan alla olika kanaler och stannar på 3:an där Ellen DeGeneres show precis börjat.

- Vad är detta för program?
- Det är en talkshow. Hon som dom zoomar in nu är den som leder talkshowen, Ellen DeGeneres.
- Är det säkert att det inte finns något roligare att se på då än ett progam som handlar om överviktiga?
- Vad menar du nu?
- Ja, generous betyder ju att man är lite rundhänt, visst gör det?
- Men mormor då… Detta är inget program som handlar om överviktiga människor, det är en talkshow. DeGeneres är hennes efternamn och det har absolut ingenting med övervikt att göra överhuvudtaget.
- Jasså, jaha ja nu förstår jag, oj vad tokigt av mig, haha.

Haha, min mormor är allt för söt hon. Det kanske inte lät så kul nu när jag skrev det (vet inte om ni fattade hela grejen överhuvudtaget, jag är långt ifrån världsbäst på att förklara saker) men jag kan säga att det lät mycket roligare att höra det i verkligheten. ;)

I alla fall för att byta ämne, kom på att jag lovat att visa lite bilder på mina naglar som jag målat och fixat med själv så here you go! Varför det fick bli den vita färgen har jag inte en blekaste om, det bara blev så helt enkelt. Tycker att resultatet blev någolunda hyfsat åtminstone, men nästa gång blir det nog att köra på något färggladare istället så att det blir lite roligare.

Pimpade min pekfingernagel lite extra. Hur vida det blev snyggt eller inte kan diskuteras, men har man tråkigt så har man… ;)


Kommentarer
Postat av: lindshe

Yeah! Nu är det snart julafton! Tagga till =)

Jag fick ett paket i brevlådan idag, en lite för tidig julklapp,

vad tror du att det var i paketet? =)snygga naglar;D

2010-12-23 @ 20:49:34
URL: http://lindshe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0