Lucia, måndag den 13:e

Nattis och becca
Jag och carro blev lite rastlösa, vilket både resulterade i det ena och det andra…Haha
Tog ganska många bilder nu i helgen men orkar inte ladda upp fler, det finns för många så de här tre får duga.
,
I alla fall, igår började dagen med att vi gick upp klockan 05.15, sjukt tungt. Sista luciatåget har jag för mig att vi gick klockan 18.00 så vi lussade i cirka tolv timmar ungefär sammanlagt. Under dessa tolv timmar han besöka nio olika ställen, samt lussade vi arton gånger. Galet.
Först ut att gå luciatåg var vi på sjukhuset. Det var både mysigt men samtidigt väldigt hemskt. Mycket mysigt var det bl.a. när vi gick och sjöng på bb, såg två stycken nyfödda bebisar som var så himla söta så att man bara smälte.
De gånger som var de hemskaste och sorgligaste av dem som vi gick på sjukhuset var när vi lussade på avdelningen för svårt cancersjuka människor och barnavdelningen. Det var på någon avdelning också, tror att det var dagvård, som det var en äldre man som stod i dörröppningen till sitt rum stödjande sig på sin rullator med en sjuksköterska bakom sig som började gråta när vi gick förbi och sjöng. Kan säga att även mina tårar inte var långt ifrån att falla, och jag vet att de andra tjejerna även de kände likadant. Det var också en liten tjej inne på barnavdelningen som var för sjuk för att kunna ta sig upp ur sängen som vi gick in och sjöng lite snabbt för. Hon såg ut att vara i 2-3års åldern, med sin mamma satt på en stol näst intill. Blir så himla ledsen bara jag tänker på det, hon borde ju gå på dagis och leka med sina kompisar, inte vara fast i ett sjukhusrum. I bland är världen allt bra orättvis.
Hur som helst var det i alla fall många människor som vi gjorde mycket gladare genom att sjunga lite, allvarligt talat, jag har aldrig i hela mitt liv sett så många människors glädjetårar som jag gjort under de dagarna som gått. Så det känns faktiskt väldigt bra. Att göra människor lyckliga och glada är något av det bästa som finns!

Kommentarer
Postat av: Emma StarLeaf

Hej, fin blogg du har:)

Var gärna med i min tävling, där man kan vinna den perfekta julklappen till din pojkvän/bror/pappa, det är ju oftast dem som det är svårast att köpa något till;)

Ha en jätte bra dag!

Kram

2010-12-15 @ 11:40:19
URL: http://emmastarleaf.blogg.se/
Postat av: Nellie

Sjukt fin blogg :) <3

2010-12-16 @ 01:20:34
URL: http://nelliieduvet.blogg.se/
Postat av: TimeLimits

HAha! Sista bilden är jätte rolig ju! x)

2010-12-16 @ 16:31:23
URL: http://timelimits.blogg.se/
Postat av: Freddie

Hej, jag tror inte att du har någon frågestund just nu men jag bara undrar... gillar du Justin Bieber? heheh ;)

2010-12-20 @ 23:10:19
URL: http://fredrikaulff.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0