7 mars

Hej igen!
Glömde att säga att jag inskaffat en ny plattång, GA.MA ceramic cp1. Lånade den av en kompis innan vi skulle på fest och jag blev supernöjd. Mitt hår som vanligen är lite smålockigt och ganska svårplattat var ingen match för den så, det fick helt enkelt bli den. Det bästa med den är att den inte sliter så mycket på håret och att den värms upp snabbt. Smidig att använda är den också och framförallt går det fort att platta håret. Med min gammla plattång tog det undefär en timma för att få håret platt och då var det inte ens riktigt platt. Så jag är mycket nöjd med mitt köp.

Samma dag åkte jag förbi IKEA med familjen så jag hittade lite fin vårinredning som jag ska ha i mitt rum.
Först är det en genomskinlig vas och sedan köpte jag ett paket med babyrosa plastblommor till som man ska lägga i. Låter lite konstigt men jag kan säga att det blev superfint ihop. Både vasen och blommorna kostade cirka 50 kr sammanlagt, så dyrt var det inte heller. Är ni sugna på att se resultatet så är det bara att kika på bilderna nedan.

Nu ska jag dra, melodifestivalen börjar ju snart. Har gjort det till en vana att titta på det på lördagar nämnligen ;) hähä.


Lite härlig vårinredning i mitt rum fick det bli, både
blommor och vas kommer från IKEA.
GA.MA ceramic cp 1. Kärlek.Kommentarer
Postat av: ÅSA

Fint hår

2009-03-11 @ 09:13:36
URL: http://crazyspace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0