Välkommen till min blogg!

Hej allihopa!
Har startat en blogg nu, kunde inte låta bli (;
Bestämde faktiskt innan att jag skulle starta bloggen idag... Konstigt jag vet. Men jag tänkte att nu är det ju nytt år och då händer det nya saker and so on... Så blev det i alla fall, och nu sitter man här och bloggar. Nice.

Utseendet på bloggen är något jag kommer att jobba på, ny som man är så har jag ingen större koll på detta än.

Nu är nyårsafton hur som heldst över för denna gången. Jag har själv nyss firat då, och det blev med god mat och mys. Dagens roligaste var ju lättast när vi var nere vid sjön på kvällen. Vi skulle tända en såndär liten ballong som sedan lyfter, och så lyser den lite fint sådär. Det som hände var ju att när vi skulle tända den så blåste det mot oss och dessutom så var vi omgivna av träd så kan ni gissa vad som händer? Jo när de ska släppa ballongen så går det ju bra, men sedan när den flyger iväg så fastnar den i ett träd! och den brinner ju liksom, efter som att den ska lysa lite fint, och så fastnar den däruppe? Det var ju då inte ett sånt där litet träd utan det var några meter högt, och där står man nere på marken och kan inte göra någonting. Som tur var slocknade den, och vi testade ballong nummer två (detta vid en annan strand). Den flög inte riktigt som planerat, utan landade rakt i vassen, men sedan så lyfte den tillslut. Äntligen.
Men nu pallar jag inte att blogga mer i dag... kanske om några timmar, men nu ska jag krypa ner i min varma säng och kolla i min Frida tidning.

Puss och godnatt :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0