Vad som hänt under de senaste dagarna

Onsdag
Efter solosången blev det in en snabbis på Gina Tricot. Hittade denna tröjan som är på bilden nedan. Köpte den så att den skulle sitta löst och att man skulle kunna ha tights till den. Och det fungerade ju så den fick det bli. Ett plus var ju att den fanns på rean också ;)
Torsdag
I torsdags så var det verkligen en flummig dag. Jag skrattade i typ två lektioner så att jag fick ont i kinderna, haha.
Det började på svenskan när våran lärare inte var där. Vi skulle då dela in oss i grupper och spela spel. Jag och några kompisar gick i väg till ett tomt klassrum för att spela. Spelet hette Alias och går ut på att man ska gissa ord. Den som inte gissar ska försöka att förklara ordet utan att säga det. Man använder sig så av spelkort. Jag är inte den bästa på att förklara men det är väldigt enkelt. Hur som heldst så skrattade vi jätte mycket. Sedan på engelskan hade vi en vikare och så skulle killarna hålla på och skoja med honom. Tycker lite synd om honom, men det brukar bli så när det är vikarier ;)

Fredag
I dag var det inte en lika flummig dag som igår dock, hehe. Slapp spanska lektionen sista timmen eftersom att läraren inte var där så då blev det att sluta tidigare, woho!
Nej, nu ska jag kolla på Let's Dance, kram på er och ha en trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0