10 januari

Tjo!
Nå vad tycker ni om startfältet i Let's dance?
Jag tycker att det är lite tråkigt nu i början när de är så många, men antalet kommer ju att minska tills det bara är några kvar. Vem som jag tycker var bäst har jag inte kommit fram till än... svårt.. De flesta var ju duktiga, även fast det var lite stela knän och sånt, men det är ju bara första avsnittet. Något som fångade mitt intresse igår var nog Kitty. Hon stack ut mycket. Fast på ett bra sätt. Tveksam på om jag tycker om klänningen med plastfrukterna, men det var ju kul när hon tog loss en av frukterna och gav till någon av dem som satt i juryn (kommer inte i håg vem).
För Laila gick det ju bra, trots att hon endån gått på krykor efter en benskada (har jag för mig att det var).


För övrigt gick jag en runda nyss, och nu blir det komiskt. Jag hade med mig min mp3 när jag skulle gå för att ha något att lyssna på. Jag använder mina mobilhörlurar från Sony Ericsson, ni vet såna där små enkla. De isolerar i alla fall ljud väldigt bra. Ute håller det på mörkna och kallt är det. Plötsligt är det någon som springer om mig, precis så nära att jag kunnat peta på honom, och jag blir ju helt chockad. Jag hörde ju inte att han kom bakifrån och så sprang han så nära också. Inget så där väldigt märkvärdigt men jag var ju absolut inte alls redo på det så shit... Haha.
Efter detta tror jag att jag bara ska ha en hörlur i ;)

Ha en trevlig kväll!
Kram♥


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Haha det är pinsamt med om nån går förbi och hälsar och man inte hör och inte hälsar tillbaka, då tror ju personen att man är sjukt otrevlig och arrogant.

2009-01-10 @ 20:53:17
URL: http://beccamagnusson.blogg.se/
Postat av: Michelle Bogar.

Mysig blogg! Haft en fin dag? :* pözz

2009-01-10 @ 21:21:50
URL: http://kapten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0