15 januari

Sitter här nu och är precis klar med läxan, woho! Ni får ursäkta att jag skriver så mycket om skolan nu, men det är lite svårt att undvika eftersom att det är min vardag?
Men man lär sig ju ena viktiga saker där varje dag. I dag fick jag tex lära mig hur man lägger in handukar i en tvättmaskin och issa och jag fick lära oss att om man ska koka varm choklad i en kastrull så är det nog smartast om man sätter på den plattan som kastrullen är på, haha :) Så någonting nytt har man ju lärt sig, hehe.

Hoppas verkligen att våren kommer snart! Nu trodde jag att det skulle bli varmare, men så kollar man ut genom fönstret och vad får man se då? Jo, självklart så har det börjat att snöa. Jag tycker då att det kan vara mysigt med snö på julafton, men liksom nu? Nae inte riktigt. Klarar inte av flera kalla dagar nu. Man förfryser ju bara man kliver utanför dörren. Nej tack, nu räcker det med snö och kallt väder.

I morgon så är ju fredag om ingen har missat det ;) Förmodligen så kommer det att bli en party eller biokväll med kompisarna. Nice.

Jag längtar så tills på torsdag för då ska jag och min kompis testa street dance :) Kul kul. Sen kommer jag nog att börja träna på friskis och svettis också med hopp om att få en bättre kondition. Kanske också kan få inspiration till uppvärmningen till det gympa pass jag ska hålla i snart. Uppvärmningen ska vara tre låtar (ungefär 10 minuter) och då måste man ju ha lite övningar som går att göra under den tiden.

Måste ta tag i designen till min blogg också, det är på tiden nu.

 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0