19:16

Sitter och lyssnar på bra musik samtidigt som jag kollar på H&Ms Online Shop, ska skicka in en beställning så snart så möjligt, så jag tänkte bli klar idag :)

Var på mopedkurs igår, den startade redan klockan nio på morgonen. Först var det lite teori, sen så fick vi äntligen träna att köra, var nervös innan men det var grymt kul! Nu är det bara själva provet kvar, mycket bra.
Dessutom börjar dansen imon, som jag har längtat hela jäkla sommarlovet!
Och på tal om sommarlov och sånt så har jag bara 2 små ynkliga dagar kvar av mitt och det finns så mycket kvar som jag vill hinna med att göra, inte bra. Har vaknat nu ibland när lillebror ska till fritids på mornarna runt klockan sju, men somnar om direkt, fy vad hemskt att jag också ska gå upp så tidigt snart...
Kom på att jag fyller 15 snart också, den 1 september då smäller det! hihi :)
Nehe nu ska jag ta och fortsätta att kolla runt på H&Ms hemsida, får ju ingenting gjort nu, haha ;)
Puss å hej!♥

staaaaaan!

 Myskväll med Olivia igår, såg på I taket lyser stjärnorna, bra film det :)
 Nu blir det iaf stan med Lisa och Lisah. Pank är jag, men det får väll gå endån, haha ;)


Sunshine in the Rain

Värsta skyfallet, regnet bara öser ner men solen skiner endån. Strange.  En av dom bästa sakerna man kan göra då är att mysa ner sig framför TV: och se på film och det är just det jag ska göra nu!

Kram kram♥


lazy days

Idag spenderades dagen med Lisa, gjorde inget speciellet direkt förutom att sitta vid datorn och sen så fixade vi till håret på varandra och lite sånt, sen blev det ut och fota nere vid vattnet (y) :)

Lite variering i alla fall mot igår, då satt jag typ vid datorn hela dagen och tittade på TV och sånt. Så underbart det är att bara göra ingenting i bland haha ;)Btw har ni några bra sidor att tipsa om när det gäller att man ska sätta in sin egen bild som header? Någon sida där man får hjälp om bla. hur hög och bred bilden ska vara i fotoshop and so on?
Behöver som sagt lite hjälp på traven så att man kommer igång med den. Hjälp uppskattas som bara den!

C'ya♥

Rix Fm Festival 2009

Heyyy! :)
Känns som om det var länge sen jag la upp ett inlägg med bilder så det kan ju passa att jag fixar ett sånt nu ;)
Btw, bilderna är tagna i och med att vi skulle på Rix Fm festivalen i fall ni undrar eller så :)Fix hos Olivia blev det före som vanligt ;)
Linn :)


Lisa & Olivia goes supercute!<3


Linn & Olivia<3


Yes box jag och Olivia var törstiga och hade samtidigt brist på energi så vi drog in på ica och köpte varsin vaniljlatte, vilket var göttigt men dock var dom ganska jobbiga att gå omkring och bära på sen,  vi är starka vi haha ;)


Jag och Lisa<3

Hit men inte längre. Försökte att komma frammåt vilket slutade med att vi fastnade i folkmassan ;b


får väl avsluta med denna galna bilden på Lisa och mej, orkar inte ens förklara om glasögonen, haha ;)

Ha en fortsatt fin kväll alla!
Kram

och så var vi där igen...

Jag är dålig på att fixa min header... ;)

Igår blev det stranden med lisen fisen å ella, trevlans (y) Dock var solen inte framme helatiden, men men man ska väll inte klaga, varmt var det i alla fall ;)

Ha en fin kväll alla!♥RSS 2.0